Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet mérettel egyéjszakás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet mérettel egyéjszakás kalandot szerezni?

Figyelt kérdés
Hogyan? A méret adott csak egy tapasztalatlan hülye vagyok

2017. szept. 22. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Biztosan lehet, csak nem tudom a módját... :)
2017. szept. 22. 23:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Van amúgy direkt erre egy oldal. Legutóbb, mikor albérlőtársat kerestem, a lány mondta, hogy regisztrálva van egy ilyen oldalon, úgyhogy sorra jönnek hozzá az ismeretlenek. Hát mondom akkor puszillak, nem hiszem, hogy mi egy albérletbe valók vagyunk, hogy minden nap más pasit lássak a konyhában kávét főzni.:D
2017. szept. 22. 23:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak ennyit tudsz nyújtani vagy van más is a tarsolyodban? Pl humorérzék, intelligencia, jó duma vagy valami a külsődben, ami megfoghat egy nőt?
2017. szept. 23. 06:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát mondthatom magamról hogy művelt vagyok, nem egy páva és van humorérzékem
2017. szept. 23. 06:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Elsöre az arcod és a testalkatod látszik, nem a méreted. Ha ronda vagy és alacsony, hiába nagy a farkad.
2017. szept. 23. 08:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha jól látható helyen viseled, akkor biztos van olyan elvetemült némber, akinek a lőcs számít csak...
2017. szept. 23. 11:04
 7/8 anonim ***** válasza:

kérdés mekkora az a méret? ;)

amúgy ha kirakod a "portékád", lesz aki megvizsgálná. tapasztalat. F29

2017. szept. 23. 23:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ronda 180 cm magas vagyok
2017. szept. 24. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!