Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak egy éjszaka voltam?
Ezt csak vele tudnád megbeszélni, de igen, ha azóta sem keresett, akkor valószínűleg nem is akarna többet.
(Kivétel, ha arra vár, hogy te kérdezd meg.)
6:
Miert biztatod arra, hogy megalázza magat egy olyan kérdéssel hogy "esetleg meg akarsz még dugni vmikor vagy csak egy éjszaka voltam számodra?"
Szerintem ennél a magatartásnal nincs beszédesebb. Lenne ra alkalma, megsem hívja. Mi az istent kéne es lehetne ezen megbeszélni? El kell fogadni es tovább kell lepni.
Semmi, rápróbáltatok egymásra, de nem jött magátóla vágy, hogy holnap is akarom, meg holnapután is.
Valami nem stimmelt az együttlétkor, tudomásul kell venni, hogy nem lesz jó mindíg mindenkivel, akivel az ágyba köt ki az ember.
Jöhet a következő neked is, és neki is.
És lehet hogy az 5.ik lesz az akivel megőrülsz az élvezettől, de lehet hogy csak a 27.ik, nem mindegy ?
A lényeg, hogy csak olyannal maradj együtt, aki rád odafigyelve nem sajnálja az időt és a türelmet és őrült élvezetekbe kerget.
Letolta a bugyiját, mert arra számított jelent valamit a pasasnak.
Miért lenne ebben a sztoriban bűnös a leányzó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!