Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg csak egy éjszaka voltam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak egy éjszaka voltam?

Figyelt kérdés
Van egy kormobeli srác akivel egy cégnél melózunk. Mindketten zűrös kapcsolaton vagyunk túl, de egyikünk sem az a típus aki előnyben részesíti az egyéjszakás kapcsolatokat. Pár hete áthívott, beszélgettünk, nála aludtam, aztán eltelt pár hét megbeszéltük, hogy filmezünk, ám helyette lefeküdtünk egymással. Azóta sem beszéltünk erről, illetve csak annyit, hogy ez nem változtat a barátságunkon. Ez tényleg barátság?

2017. szept. 4. 14:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg csak egy éjszaka voltam? - Lefeküdtetek egyszer és többet nem keres. Szerintem te vagy az élete szerelme...
2017. szept. 4. 14:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Tőlünk kérdezed? Ha van köztetek testi kapcsolat, az nem barátság. Ha az volt az egyetlen alkalom, akkor viszont barátság.
2017. szept. 4. 14:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
ki vagy pipálva...DDD
2017. szept. 4. 14:57
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Nézd, bogaram. Amit/akit könnyen kap az ember, annak nincs értéke, nincs becsülete. Te könnyen voltál kapható, ezzel elértéktelenedtél a szemében. Egy értéktelen emberrel pedig senki sem akar komolyabb viszonyba keveredni.
2017. szept. 4. 15:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy éjszaka voltál.Eleve nem is tervezett szerintem veled többet.Kár, hogy a barátság szó nem volt elég figyelmeztetés neked.
2017. szept. 4. 17:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak vele tudnád megbeszélni, de igen, ha azóta sem keresett, akkor valószínűleg nem is akarna többet.

(Kivétel, ha arra vár, hogy te kérdezd meg.)

2017. szept. 4. 18:40
 7/13 anonim ***** válasza:
54%

6:

Miert biztatod arra, hogy megalázza magat egy olyan kérdéssel hogy "esetleg meg akarsz még dugni vmikor vagy csak egy éjszaka voltam számodra?"

Szerintem ennél a magatartásnal nincs beszédesebb. Lenne ra alkalma, megsem hívja. Mi az istent kéne es lehetne ezen megbeszélni? El kell fogadni es tovább kell lepni.

2017. szept. 4. 20:07
 8/13 anonim ***** válasza:

Semmi, rápróbáltatok egymásra, de nem jött magátóla vágy, hogy holnap is akarom, meg holnapután is.

Valami nem stimmelt az együttlétkor, tudomásul kell venni, hogy nem lesz jó mindíg mindenkivel, akivel az ágyba köt ki az ember.

Jöhet a következő neked is, és neki is.

És lehet hogy az 5.ik lesz az akivel megőrülsz az élvezettől, de lehet hogy csak a 27.ik, nem mindegy ?

A lényeg, hogy csak olyannal maradj együtt, aki rád odafigyelve nem sajnálja az időt és a türelmet és őrült élvezetekbe kerget.

2017. szept. 5. 06:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Amit irsz messze nem randi volt, a bugyidat meg letoltad. Mire szamitottal? Ennyi volt es kesz, s ahogy latom mar a masodik kefeles se erte meg a sracnak.
2017. szept. 23. 08:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Letolta a bugyiját, mert arra számított jelent valamit a pasasnak.

Miért lenne ebben a sztoriban bűnös a leányzó?

2017. szept. 29. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!