Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti férfiak miért mondjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti férfiak miért mondjátok azt, hogy szeretitek a baránőtöket, mégis sok nővel megcsaljátok? Nők erről nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Csak az ismeretségi körömben akad ilyen...

Azt állítja, szereti a barátnőjét, és jól érzi magát vele, mégis megcsalja sok nővel. A barátnőjével azért van hosszútávú kapcsolata, mert ő visszafogott, konzervatív családból származik, akire lehet számítani hosszútávon. Amolyan jó feleség típus. :)

Mi a véleményetek?

2017. szept. 22. 13:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Kedves 10 azért pontoztak le, mert tipikusan buta nő vagy, akivel még nem bántak jól (ennek oka is szokott lenni) és azt hiszed mindenki aki férfi az rossz.
2017. szept. 23. 09:22
 12/26 anonim ***** válasza:
10-es, megnéztem mit írtál, ezután én is lepontoztam. Azért, mert egy hatalmas baromság, és semmi alapja nincs.
2017. szept. 25. 00:07
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ah, mindenki rendes:) Senki sosem kacsintott másfelè:)
2017. szept. 25. 00:14
 14/26 anonim ***** válasza:
Ha 3 és fél milliárd embernek meg tudna egyezni a véleménye valamiben, akkor nem lennének háborúk az interneten...
2017. okt. 7. 23:46
 15/26 anonim ***** válasza:

Kicsit hülyeségnek tartom, hogyha megcsalás kerül szóba, akkor főként a férfiakra gondolnak. Rengeteg nő is képes félrelépni, ezt hiába is próbálják egyesek kozmetikázni.

Férfi vagyok, ha nekem tetszik külsőre egy idegen (egészséges) nő, én le tudok vele feküdni úgy, hogy semmit nem érzek felé, csak látom, hogy külsőre vonzó. De ha kapcsolatban vagyok és jó a szex a párommal, akkor nem csalnám meg. De ilyenkor fogas kérdés, hogy mi van akkor, ha az évek múlásával csak az egyik fél igényli jobban a szexet?

2017. okt. 8. 09:45
 16/26 A kérdező kommentje:

Bocsi, nem akartam általánosítani, csak az adott szituációból adódóan a férfiakhoz fűztem a kérdést... :D

Ja, és azok akiknek több nővel egyszerre van kapcsolatuk, akkor ők most alfáknak tekintik magukat ezért? :)

2017. okt. 11. 19:46
 17/26 anonim ***** válasza:
Ezt meg senki nem állította, hogy aki sok nővel volt, vagy van, az alfa. Persze nem lenne ilyen férfi, ha nem lennének könnyű kalandokba beugró nők :) Két fél kell hozzá.
2017. okt. 13. 12:27
 18/26 anonim ***** válasza:

Ez gáz. Ha párkapcsolatban van valaki, ne lépjen félre. Nem tudom, a lány tudja-e, miért nem szakít vele, a jó feleség jó férjnek való, nem kurafinak.

F

2018. jan. 1. 23:46
 19/26 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem a férfiakat, mert a kérdés is egy sráccal kapcsolatos, ezért a férfiaknak könnyebb azonosulni vele.

Ne vegyétek magatokra. A kérdés a srácról szól!

2018. jan. 1. 23:47
 20/26 Alex Fly ***** válasza:

Nos én férfi vagyok. És teljesen kizárt, hogy megcsaljam a nejemet.

Ha az említett srácnál másképp van, akkor ne férfiakat, hanem srácokat kérdezz erről...

2018. jan. 2. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!