Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, aki jobban szereti ha leszopják, mint a sima szexet?
Figyelt kérdés
Miért?2017. szept. 21. 19:48
1/12 anonim válasza:
Igen. Lec*mizol kedves kérdező? :) 23F Írj üzit, ha igen.
2/12 anonim válasza:
igen.. vagy legalábbis sokszor érzem, hogy nem kell több egy cuminál
3/12 anonim válasza:
En szeretek orallal kezdeni es a vegen szajba elvezni viszont a puncit nem hagynam ki :)
4/12 anonim válasza:
Én jobban szeretem, mert nem kell arra figyelni hogy mikor megyek el, jobban tudom élvezni.
5/12 anonim válasza:
Én is jobban élvezem, ellazulhatok közben :D
6/12 anonim válasza:
ha jol csinálja a csaj akkor simán jobb
7/12 anonim válasza:
Intenzívebb érzés. Két barátnőm volt eddig, az első fantasztikus volt orál téren. Szinte teljesen be tudta venni a farkam. Soha olyan jókat nem élveztem.
A mostani barátnőmmel hanyagoljuk a dolgot mert érzékeny a szájpadlása, az első egy-két centi után öklendeznie kell. Kicsit frusztrál hogy nem élhetem át újra, de nem a szex körül forog a kapcsolat. :P
9/12 anonim válasza:
#7 hogy eszik akkor a barátnőd,ha már 1-2 cm-től rosszul van? Mellesleg a szájpadlásának mi köze van az orálhoz?Nem értem.. mondjuk én a párom farkát nem a szájpadlásommal ölelem körbe ,de embere válogatja. 21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!