Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasinál találsz egy vibrátort, az vajon mit jelent?
Figyelt kérdés
Véletlenül találtam a pasimnál egy vibrátort, eldugva elég rendesen. Totál ledöbbentem. Említeni nem igazán merem neki, mert számon kérné, hogy mit turkálok a cuccai között, ami jogos. Szerintetek??2017. szept. 21. 19:47
11/13 anonim válasza:
Tamás tapasztalatból beszél, hogy minden nő mit élvez.
Akkor Tamás megdugta a nagyanyámat, aki 97 éves? Szólíthatlak papának?
12/13 anonim válasza:
Milyen jó látni, hogy mindenki egyfajta vibrátorra gondol, holott van belőlük kismillió fajta és kismillió célra való.
13/13 anonim válasza:
Szerintem arròl van csak egyszerűen szò, hogy az exèvel közösen hasznàltàk, ès szakìtás utàn nàla maradt. Vagy elkèpzelhetetlen, hogy a pasid az exèvel is szexelt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!