Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek kiakadna a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kiakadna a barátom, ha vibrátort vennék?

Figyelt kérdés
Valamiért nem tudok elélvezni vele egyáltalán. Próbáltunk már mindent,de általában azelőtt elmegy,hogy nekem is jó lenne. És ez nem jó így. Sosem mondtam neki,mert utána csak stresszel és még rosszabbat tennék vele. Viszont vágyok a jó érzésre. Felhoztam már neki a vibrátort olyan indokkal,hogy feldobhatnánk a szexet. Azt mondta,hogy nem kell az,minek. Vegyek titokban?
2017. aug. 3. 12:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem akad ki.

Vegyél csak, jobb ha azzal játszol titokban mint egy másik pasival.

2017. aug. 3. 12:46
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem nyalogat ki?
2017. aug. 3. 12:48
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
2.es te valami amőba vagy?
2017. aug. 3. 12:49
 4/16 anonim ***** válasza:
Inkább vibrit minthogy megcsald
2017. aug. 3. 12:59
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem vok amőba...
2017. aug. 3. 13:00
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem,sosem csalnám meg. Az ő testére vágyom,csak máshogy. :D
2017. aug. 3. 13:03
 7/16 A kérdező kommentje:
De vibrátorról hallani sem akar.....
2017. aug. 3. 13:04
 8/16 anonim ***** válasza:
Én férfiként élvezném ha vennél, hisz az nem konkurencia, meg amúgy is hagy legyen minél több orgazmusod
2017. aug. 3. 13:17
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Pedig erről beszélni kellene. Ha ezt a dolgot magára veszi, akkor nincs önbizalma és később lesznek problémák. Tudatni kellene vele, hogy ez a helyzet, de ez nem az ő hibája. Sok lány nagyon nehezen élvez el.

Nálunk is így volt. Kétszer lemnetem, míg ő egyszer sem. Én vettem neki ajándékba és nem féltem attól, hogy beleszeret abba a gépezetbe és elhagy :) Használtuk együtt is. A "minek az?" rossz hozzáállás. Amikor közösen használtuk, annak hatásából én is részesültem és hát... meg tudja dobni a gyönyört :)

2017. aug. 3. 13:32
 10/16 anonim ***** válasza:

Én vettem eddig a legtöbb barátnőmnek. Élvezem a minél nagyobb élvezetüket. Ahogy írtad a barátod viszont viszolyog tóle. Mi lenne, ha nem vivrátort mondanál neki, hanem csiklóizgatót? A vibrivel lehet olyan fenntartása, hogy farokalakú, meg vastagabb, mint ő, szemben a csiklóizgatóval, ami nem olyan formájú, és mivel célirányos ezért nem is kell nagynak lennie.

De akár magadban kipróbálhatod az elektromos fogkefét is 😃

2017. aug. 3. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!