Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kiakadna a barátom, ha vibrátort vennék?
Szerintem nem akad ki.
Vegyél csak, jobb ha azzal játszol titokban mint egy másik pasival.
Pedig erről beszélni kellene. Ha ezt a dolgot magára veszi, akkor nincs önbizalma és később lesznek problémák. Tudatni kellene vele, hogy ez a helyzet, de ez nem az ő hibája. Sok lány nagyon nehezen élvez el.
Nálunk is így volt. Kétszer lemnetem, míg ő egyszer sem. Én vettem neki ajándékba és nem féltem attól, hogy beleszeret abba a gépezetbe és elhagy :) Használtuk együtt is. A "minek az?" rossz hozzáállás. Amikor közösen használtuk, annak hatásából én is részesültem és hát... meg tudja dobni a gyönyört :)
Én vettem eddig a legtöbb barátnőmnek. Élvezem a minél nagyobb élvezetüket. Ahogy írtad a barátod viszont viszolyog tóle. Mi lenne, ha nem vivrátort mondanál neki, hanem csiklóizgatót? A vibrivel lehet olyan fenntartása, hogy farokalakú, meg vastagabb, mint ő, szemben a csiklóizgatóval, ami nem olyan formájú, és mivel célirányos ezért nem is kell nagynak lennie.
De akár magadban kipróbálhatod az elektromos fogkefét is 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!