Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kiakadna a barátom, ha vibrátort vennék?
Figyelt kérdés
Valamiért nem tudok elélvezni vele egyáltalán. Próbáltunk már mindent,de általában azelőtt elmegy,hogy nekem is jó lenne. És ez nem jó így. Sosem mondtam neki,mert utána csak stresszel és még rosszabbat tennék vele. Viszont vágyok a jó érzésre. Felhoztam már neki a vibrátort olyan indokkal,hogy feldobhatnánk a szexet. Azt mondta,hogy nem kell az,minek. Vegyek titokban?2017. aug. 3. 12:44
11/16 anonim válasza:
Nem értem az ilyen férfiakat... Elvileg te vagy a szerelme, nem? Akkor hogy tudja ezt megengedni magának, hogy sosem élvezel el? Nekem lelkiismeretfurdalásom lenne, ha egyszer nem élvezne el a lány, akit szeretek. Ha nem élvez el, akkor mi értelme van a szexnek?
13/16 A kérdező kommentje:
Nem kicsi a farka,azzal nincsen baj,csak nem csinálja olyan sokáig,amíg kellene (nekem kell legalább egy 40 perc,ő meg olyan 25-30 percig csinálja max) :D látom akkor normális,hogy vibrátort szeretnék. De hogy mondjam neki,hogy ne akadjon ki?
2017. aug. 3. 14:42
15/16 anonim válasza:
Ilyesmire tudod azt ismondani, hogy hátmasszírozadra veszd (hosszú évekig ezt mondták rá a hölgyek.... )
Van hálózatos kivotele is. És rengeteg féle feltéte, ha nem csak csiklómasszírozáslenne a cél 😉
Meg van ennek kisebb változata is, ami akkus [link] ezek nagy része vízálló is 😃 nem túl vastag, tehát a pasid se féltékeny rá, plusz szex közben is könnyen használható! És a pasit is ingerli 😎
16/16 anonim válasza:
Győzd meg, hogy ez nem helyette van... a neve is segédeszköz - és nem helyettesítő eszköz ! - és használjátok közösen! A változatosság gyönyörködtet! Használja rajtad ő és irányíts te :) Vigyetek játékosságot a dologba, hogy ne stresszeljen. Nem értem azokat a pasikat, akik féltékenyek egy vibrátorra!!!!!!! N43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!