Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, rendelt már valaki vibrátort vagy dildót aliexpress-ről? Érdemes, milyen minőségűek?
Figyelt kérdés
2017. aug. 9. 19:54
1/5 anonim válasza:
Te is rendelnél magadnak egy nagy feketét mi? Inkább ismerkedjél!
2/5 anonim válasza:
Én az ebay-ről rendeltem, de szintén Kínából hozták. Amit én rendeltem, az nagyon jó minőségű, nem csalódtam benne. Sőt, sokkal olcsóbb volt, mint egy magyar szexshopban. Szóval érdemesebb onnan rendelni. Hátránya, hogy egy hónap legalább, mire megjön.
3/5 anonim válasza:
Férfi vagyok, de Aliexpress-ről általában egy raklap a minimum mennyiség... Jobb esetben is egy karton, amiben min. 10 db van, de rosszabb esetben 50, vagy 100.
Ja és a vámot ne felejtsétek el befizetni, amit ugye a kínai testvérek nem tesznek meg.
Ciki lenne, ha pár "tucat műférfi" miatt bírságolnának meg egy csajt, miközben egyedülálló, magyar férfiak tízezrei hajtják magányosan nyugovóra a fejüket nap-mint nap!
4/5 anonim válasza:
Igen én rendeltem. Tévedés hogy csak tucatjával lehet rendelni, meg vámolnak, meg ráirják mi van benne. És igen meg vagyok/vagyunk velük elégedve. 😃
5/5 anonim válasza:
Én rendeltem már.
Lehet egy darabokat is aliról rendelni, és nem kell a vámmal sem szórakozni. Szeretem, ha valaki így okoskodik....
Minőségében ugyanolyan volt, mint egy hazai.
Csak itt tényleg a szállítási idő a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!