Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szex hiánya miatt feszült?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex hiánya miatt feszült?

Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok, van barátnőm. Az utóbbi időben megcsappant a szexuális együttléteink száma, ez főleg a munka miatt van. Észrevettem magamon is, hogy már nem kívánom annyiszor a szexet, mint pár évvel ezelőtt. Erről beszéltem már a barátnőmmel is, azt mondja, hogy ő is észrevette, de már ő sem igényli annyira, mint régebben. 5 éve vagyunk együtt. Most nagyjából 3 naponta szexelünk, de én ilyenkorra már nagyon feszült vagyok. Minden idegesít, a munkahelyemen is legszívesebben leordítanám a csoportom fejét néha, persze türtőztetem magam, mert általában ok nélkül, kis dolgokon akadok ki. Szex után meg minden újra szép és jó. Ezek szerint többet kéne szexelni? De ha én akkor nem kívánom, akkor mit csináljak?
2017. szept. 20. 12:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak a kevesebb szextol lehetsz feszult. Szimplan a feszkot kene leadnod valamivel. Tobb idot szanni hobbira vagy sportra. A szex is ilyennek szamit, de ha nem kivanod, nyilvan ne eroltesd.
2017. szept. 20. 12:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Nincs időm sportolni. 9-től 5-ig dolgozom, hazaérek van fél 7 - 7 óra, fürdés, vacsi, olvasás, beszélgetés és alvás. Legfeljebb hétvégén lenne időm valami kis sportra, de mégis mire?
2017. szept. 20. 13:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Kicsit meglepő hogy 3 nap után feszült vagy.

Talán más okozhatja és mással (is) kellene próbálni levezetni.

Mittudomén, küzdősport, futás, bármilyen edzés, bicikli, bármi, csak hajtsd ki magad.

Az természetes hogy 2-3 hét kihagyás után feszült az ember, de 3 nap...

2017. szept. 20. 13:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Verd ki néha...
2017. szept. 20. 14:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy csak a szex hiánya okozza...nyilván enyhíti a dolgot, mert stresszoldó. Túl stresszes és feszült vagy. Jó a sport is, akár hétvégén, de ha szedsz jó minőségű magnéziumot és ginzenget, már jobban leszel.
2017. szept. 20. 14:49
 6/10 anonim ***** válasza:
En meg egy oraval tobbet vagyok irodaban, mint te, megis van idom sportolni. Mkinek arra van ideje, amire akar idot szanni.
2017. szept. 20. 15:13
 7/10 anonim ***** válasza:

Én 6-7-kor végzek, aztán mégiscsak van másfél órám edzeni. Ahogy mondani szokták, arra van időd, amire akarod, hogy időd legyen. A feszültség jöhet onnan is egyébként, hogy

1: nem pihensz eleget

2: nem vagy elégedett a mostani élethelyzettel, amiben vagy (nem megfelelő munkahely, barátok, szabadidős programok hiánya esetleg nem vagy már boldog a párkapcsolatodban).

2017. szept. 20. 15:32
 8/10 anonim ***** válasza:
De jó neked, hogy 9-re jársz dolgozni. Van 3 órád sportolni.
2017. szept. 20. 16:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Eddigi kevés tapasztalatom azt igazolja, hogy semmit se old meg a szexelés. Csak arra való, hogy kevesebbet tudj aludni. Az meg fontosabb a szexnél.
2017. szept. 21. 11:23
 10/10 anonim ***** válasza:

:D az ilyen emberektől beszarok :D...

Kőműves vállalkozó vagyok, reggel 5kor, ÖTKOR kelek, szedem össze a brigádot, félhét-7re odaérünk a munkához, 4-fél5 fele kiesik a szerszám a kezünkből, hazaviszem az embereket, hazamegyek fél6-6óra...

Játszom a gyerekkel, leülök, tanulok vele, ha kell elmegyek bevásárolni, főzök, és mégis van időm még este sportolni... mert akarom, hogy legyen időm...

2017. szept. 21. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!