Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem élvezek el, akkor kellemetlen a pasinak, ha rásegítek, izgatom a csiklómat szex közben, hogy legyen orgazmusom? Srácok nektek ez rosszul esik?
Szóval eddig még nem jött össze, hogy én is elmentem volna, amikor bennem volt.
Viszont képes vagyok hüvelyi orgazmusra, csak eddig valamiért pasival nem jött össze, csak ha magamnak csináltam.
Srácok szerintetek ez zavaró vagy izgató vagy milyennek találjátok? Nektek volt már ilyen barátnőtök?
#9 köszönöm a kioktatást, régebb óta élek szexuális életet, mint ahány éves te vagy, hidd el láttam már nőt életemben...
... akkor most mondom, hogy egy pasinak zavaró, hosszabb távon mindenképpen, ha egy nő nem élvez el. Egyéjszakáson ezt nem is "várja el" az ember, de azért a normális férfinak párkapcsolatban az a célja, hogy a nőnek orgazmusa legyen. Ha nem is mindig, de 80%-ban minimum. A maradék 20% a frusztráció, amellyel együtt tudunk élni, de nem kellemes (mivel nekünk jóformán mindig van).
“én pl egyéjszakás kaland során nem tudok elélvezni, csak nagyon ritkán”
Tanulj már meg fogalmazni. Azt írod, hogy NEM tudsz elélvezni csak ritkán. Most akkor mégis el tudsz??? Döntsd már el
Attol izgatobb dolog nincs is a világon. Csak csináld nyugodtan és élvezz egy jo hatalmasat. A ferfinak is tetszeni fog, ahogy érezni fogja a luktetést a farkán.
27F
#11 párkapcsolatban persze más téma, igen :)
#12 itt nálad vannak problémák a szövegértéssel. Nem tudok olyankor elélvezni, csak egyszer-egyszer nagy véletlen, ha olyan ügyes a pasi. Tehát tudok, de messze nem mindig. Kapizs? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!