Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozáshoz kell szókincs is?
Pl egy csendes fiúnak esélye sincs ahhoz hogy párt találjon?Mert a lányok többségének a duma a lényeg?
De hogy csajozzak akkor ha nincs szókincsem?
Tehát ha elolvasok egy könyvet és javul a szókincsem akkor a csajozás is könnyebben megy?
a csendes és a szókincs nem ugyanaz... gondolom ezzel tisztában vagy.
egy külföldi is, kevés szókinccsel is fel tud szedni egy lányt, itt határozottság kell, nem 5000+ szó.
"9: nem diplomat irtam. Hanem "olyan muveltseget" ketto a ketto. ;-)"
Én se konkrétan a diplomás bölcsészekre gondoltam, hanem az olyan stílusú pasikra: intelligens és okos (bár legtöbbször inkább csak hiszi magát), nem nagypofájú. szépen udvariasan viselkedik a nőkkel, jól fésült visszafogott frizura, satynya test, stb... Tudod a tipikus "geek/kocka/jókisfiú/.
vannak csendes lányok, akik olyanok, mint te, de őket is meg kell szólítani valahogy... szóval egy alap legalább kellene
ann demarais első benyomás c könyvében minden benne van
enkóron megtalálod, windjview kelleni fog
A csajozáshoz elsősorban boldognak kell lenned vagy tűnőd. A legtöbb esetben a férfi nem boldog viszont a meggyőzőereje, manipulációs készsége olyan magas, amellyel több vasat tart a kezében. Nem a boldogságot keresi, hanem a szexuális kielégülést, és egoja étvágyának kielégülését. Ellenben, ha boldog vagy, nincs szükség manipulatív eszközök bevetésére, önmagadat adhatod, ami a hosszútávú párkapcsolat előfeltétele.
Hamar lepereg a maszk, ezért rövid időtartamú a legtöbb hódítás, amelyet szexuális motivációk hajtották, nem pedig a másik fél őszinte megismerése. A szex még nem kapcsolódás, a prosti is szexszel.
Most ennyi, megyek vízelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!