Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Vonzónak találjátok az ilyen természetes arcot?
2017. szept. 17. 23:09
21/37 anonim válasza:
ííííí gyaaaaaaaaaaaa de megszivatót mindekít
22/37 anonim válasza:
nem jön be és nemtom ki van a képen. De nem is érdekel
23/37 anonim válasza:
Smink nélküli? A szája rúzsozva van és túltolta a kontúrt, a szeme meg szolid, un. natúr smink.
24/37 anonim válasza:
nekem sokkal vonzóbb a természetes arc, továbbá előnyös, ha nem vakolat mögé rejti az arcát :)
főleg ennek a csajnak elég bájos arca van, az még jobban bejön, ezt pazarlás lenne bevakolni :P
én úgy tartom a mosolya legyen a legszebb sminkje :)
24F
25/37 anonim válasza:
Hú, gyönyörű! Nagyom szép, és vonzó arc, én tutira nem csúfítanám el erős sminkkel. Akinek ez nem tetszik, az válasszon műlányokat, de soha ne audjon velük, mert reggelre kiderülhet a sminktelen igazság, és az lehet, higy százszor rondább, mint a képen szereplő szépséges leányzó!
28/37 anonim válasza:
Cserepes szájjal nem jó ötlet, de a szeplőket felesleges levakolni.
29/37 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A képen valóban "rohadtul" nem én vagyok, de nem ez volt a lényeg, csak kíváncsiság, hogy mit reagáltok egy ilyen megjelenésre, a sok "műalkotás" mellett, ami megfordult már ezen az oldalon.
2017. szept. 18. 10:53
30/37 anonim válasza:
Ennyi erővel én is szexi vagyok, mert én sem sminkelem magam, mint ahogy egy szexi pasi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!