Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Vonzónak találjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Vonzónak találjátok az ilyen természetes arcot?

Figyelt kérdés

[link]

Első randira így menni... az mennyire jó ötlet?

2017. szept. 17. 23:09
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
MIAZHOGY!
2017. szept. 17. 23:30
 12/37 anonim ***** válasza:
Én odáig lennék érte.
2017. szept. 17. 23:30
 13/37 anonim ***** válasza:

A jópár előttem szólókhoz csatlakoznék... Számomra sokkal szebb egy természetes lány, mint egy kifestett baba...

A képen szereplő lány pedig különösen aranyos annak ellenére hogy egy kis szőlőzsír jól jönne az ajkaira... Azok az ajkak... jézusom... Bárcsak ilyen barátnőm lehetne...

2017. szept. 17. 23:56
 14/37 A kérdező kommentje:
Mennyi pozitív visszajelzés, de örülök neki! Már azt hittem, hogy annyira megszokott lett a smink és festett haj, hogy feledésbe merült ez a fajta ideál. Ezek szerint nem
2017. szept. 18. 00:06
 15/37 anonim ***** válasza:
Szerencsére. A természet alkotási valamiért sokkal szebbek. :)
2017. szept. 18. 00:18
 16/37 anonim ***** válasza:

Azok a szemek és tekintet eléggé ott van... meg egyebek

igen

2017. szept. 18. 00:19
 17/37 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nem akarom elvenni a kedved, de ez itt egy alternatív valóság. Itt a közvélemény mindig az ellenkezőjét mondja annak, ami a való életben van. Nagyon szép lánynak tartalak, de még a szép lányos sem olyan szépek smink nélkül, mint sminkkel. Olyankor olyan kialvatlan, fakó, levert arcotok van.
2017. szept. 18. 00:34
 18/37 anonim ***** válasza:
Nem tudom itt ki mennyire őszinte most a válaszokkal, de egy ilyen lány/nő manapság igazi ajándék, ritka kincs! Én teljesen vonzónak talállak. Aranyos is vagy minden szempontból, nekem ez a levonzóbb.
2017. szept. 18. 01:07
 19/37 anonim ***** válasza:
*legvonzóbb
2017. szept. 18. 01:19
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy senkinek nem tűnt fel, hogy az oldalon "watchseriesfriends.com" rohadtul nem a kérdező van?

[link]

2017. szept. 18. 01:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!