Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki milyen fura emberekkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen fura emberekkel találkozott itt ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Leirnátok miket irtak?😂 akár a ti dilieiteket is meghallgatom😂 (perverz dolgokat /sztorikat várok) privát is jöhet

2017. szept. 17. 13:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%

Ja várjál, a külön kedvenc az egyik ismerkedős csajszi volt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__53..

Szóval duci csaj ismerkedne... oké, "duci srácként" bepróbálkoztam... Aztán kiderült, hogy már egy másik kérdésnél elhajtott, mert neki ám csak izmos pali jó... A kérdésébe meg persze nem képes beírni a speciális igényeit.

2017. szept. 17. 13:43
 12/26 anonim ***** válasza:
2017. szept. 17. 13:46
 13/26 anonim ***** válasza:
97%

Egy politikai kérdésnél írtam egy választ. Másnap amikor beléptem, kaptam vagy 6-8 privát üzit, amiben elküldtek melegebb éghajlatra.

Akkor volt egy orál szexet érintő kérdés. Rámprivizett egy csaj, hogy nála szóba sem jöhetek, ha nem birok nyalni 1 órát folyamatosan, és lent mindenhol. Nem is értettem a dolgot :D

2017. szept. 17. 14:06
 14/26 anonim ***** válasza:
95%
Ezekkel időnként mindig összefutok valahogy. Van a srác aki fotózásra keres lányokat. :D Mindig ugyanazt másolja be, ctr+c, ctrl+v... Meg van egy srác, aki amúgy szerintem meleg, és a férfi hasakra, köldökre izgul fel.
2017. szept. 17. 14:25
 15/26 anonim ***** válasza:
95%
sírok xd
2017. szept. 17. 14:27
 16/26 anonim ***** válasza:
95%
Nektek ennyi időtök van? :D Itt mindenki fura fazon.
2017. szept. 17. 14:36
 17/26 Ramone ***** válasza:
100%

Volt egy lány aki látta az egyik bejegyzèsemet és beszélgetni kezdtünk mert ő írt rám és pár napig dumáltunk majd az utolsó időszakban egyszer csak olyat írt hogy most azonnal menjek át hozzá és eroszakoljam meg úgy hogy ha sírva könyörög akkor se hagyjam abba majd élvezzek az arcára...

Akkor már kezdtem gyanakodni hogy ez most vagy pasi és szívat vagy tényleg nem normális... Szépen lehűtöttem a kedèlyeket hogy ez nem így működik erre visszaírta hogy rendben utasítsam csak vissza úgy mint a férje és én is egy tetű féreg vagyok ő meg egy szánalmas nő mert senkinek se kell ...

Bizarr volt

2017. szept. 17. 16:13
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyik kérdésemhez írt egy nő, már nem lényeg mit, az a lényeg hogy utalt a privátra. Mondom király, max beszélgetünk egy jót. Én 20 éves voltam, ő meg egy ~12 vel több legalább. Kért tőlem szexy fotókat, van sok jó 30 as nő, de inkább megköszöntem és elköszöntem. :D
2017. szept. 17. 16:47
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Az előző vagyok, ugyan nem szexualitás, de látom más is írt más témával kapcsolatosan.

Volt egy kérdés, sajnos már nincs meg a linkje. (ha valakinek megvan linkelje be)

A nő ki volt akadva, hogy az ő fagyasztójában tárolja talán a sógornője a "húsokat". És kiderült amúgy, hogy az totál nem az ő fagyasztója, ő csak ott lakik, és a sógornőjének sokkal több köze volt a fagyasztóhoz, talán ki is pakolta a húsait a sógornőnek. És háborgott a kommentekben, mindenki hiába írta, hogy totál nincs igaza.

A másik amire még emlékszem, hogy asszem egy ~13-14 év körüli fiú volt, és ki volt akadva, hogy neki nincs privát szférája az ajtóján nincs zár és mindig bemegy a testvére meg ilyesmik. Aztán írták neki, hogy vegyen egy új zárat, de hogy hát ő nem tudja kicserélni, akkor mondták neki, hogy akkor sima reteszt vegyen, csak felcsavarhúzózza. Azt se értette, hogy ő nem tudja megcsinálni. Én írtam, hogy vegyen egy ÉK-et. Nem értette, hogy mi az. Belinkeltem képet, mondta, hogy nem érti hogy kell használni.

2017. szept. 17. 16:53
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta ez a kedvencem:

[link]

2017. szept. 17. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!