Volt már valaki, aki találkozott chatről emberekkel?
Figyelt kérdés
Mondjuk vagy párkapcsolat lett belőle, vagy csak barátokat talált. Én 4 pasival találkoztam. 3 jártam is, az egyikőjükkel viszont nem.2013. máj. 18. 14:41
2/4 anonim válasza:
Én az ilyenektől valahogy félek. Mármint nem feltétlen az adott embertől, hanem magától a gondolattól hogy mi van ha mégsem mond igazat. Kamu profil, kamu kor, kamu hobbyk és megjátszott személyiség. Egyszer majdnem bele mentem egy ilyenbe, de végül megírtam neki hogy bocsi de nem fog menni, nem megyek el semmilyen találkára sem. Nem tudom mi lett volna ha elmegyek, de így legalább tuti nem történt baj :)
17/L
3/4 anonim válasza:
Én eleve csak olyanokkal szoktam chat-elni, akiket már előtte is ismertem.
Ezek között vannak, akiket már vagy 10 éve nem láttam, de a chaten megbeszéltünk egy találkozást. Egy-egy ilyen találkozás gyakran végződött az ágyban, de komoly kapcsolat nem alakult ki.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem eddig még nem volt ebből baj :) Mármint akikkel találkoztam azok valóban azok voltak, akiknek mondták magukat. Persze egyikkel sem egyből találkoztam. Hanem hosszabb beszélgetés előzte meg a személyes találkozást.
2013. máj. 19. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!