Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet szűzen Kriston-féle intim tornára járni?
Semmi panaszom sincs, egyáltalán,sőt,így szűzen sok gondom nem is lehet,de arra gondoltam,hogy elmegyek egy Kriston intim torna tanfolyamra,ahol elsajátíthatom a speciális erősítő gyakorlatokat.
Most ősszel a testemet is keményen elkezdem edzeni, gondoltam a punimra is gyúrok,hogy mire egy férfi farka belém kerül,minél nagyobb élvezetben legyen része.
Bár,ha jó ötlet,ha nem,én bizony elmegyek,csak gondoltam megkérdezem.
Én sajnos szűzen sem voltam szűk, pontosabban könnyen tágultam. Ez a mai napig így van, az aktus elejét élvezem, de aztán nagyon kitágulok.
Viszont ha szűzen kezded a tornát, nem fogsz érezni sok változást mert nem élsz szexuális életet, tehát nem érzel majd minőségi változást, illetve nem fogod majd azt tapasztalni mint szülés után, hogy elcseppen a vizelet, mert ez a torna erre is jó. De egy szó mint száz: csináld! Csak jót teszel vele magadnak.
oké :)
és megkérdezhetem,hogy amikor már kitágultál - mert ugye annyira jó a pasi,hogy fel vagy izgulva rendesen-,akkor mit érzel,pontosabban mondva,mit nem érzel? Vagyis..ááá..olyan hülyén kérdezem..szóval,az,hogy nem annyira intenzíven érzed már a párod,az mennyiben befolyásolja a szexuális érintkezéseitek minőségét ? Hatással van a kapcsolatodra, vagy azért annyira nem vészes ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!