Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ősze jöttem egy csajjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saucony kérdése:

Ősze jöttem egy csajjal akinek olyan pasija volt sokaig aki nek 20cm felett volt a nemi szerve élvezni fogja velem a szexet?

Figyelt kérdés
Az a bajom,hogy, mióta meg tudtam folyton kételyek vannak bennem és ezért félek hogy, csődöt mondok majd az ágyban. Mert nekem közel sem 20 cm. Csak 15 mit gondoltok hagyjam inkább a hölgyet? Trollok kimeljenek.
2017. szept. 13. 02:09
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Semmi gond, a hüvely izomzata igen rugalmas, alkalmazkodik a pénisz méretéhez.
2017. szept. 13. 02:52
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is volt nagyobb méretű párom huzamoabb ideig.

Nyugi nem lesz gond. Páromnak még kisebb mint a Tiéd még is élvezetes a szex vele. Sokkal jobb mint a nagyobb méretű exemmel volt..

2017. szept. 13. 03:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőnknek a választ :)
2017. szept. 13. 05:03
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

Volt nálam is, de ez sokat nem jelent. Nem a méret a lényeg. Páromnak volt egy hosszú kapcsolata, sosem beszéltünk nyíltan róla, de eléggé egyértelműen a pasinak nagy, vastag volt és még sokáig is bírta (annyira, hogy már nagyon unta és kerülte a szexet, mert túl hosszú volt neki)

De ennek ellenére nem élvezte vele, rossz és unalmas volt, sosem volt orgazmusa és soha sem "róla szólt" a szex, mindig csak a pasi igényéről.

Nem a farok, hanem aki mögötte van dönti el, hogy mennyire jó a szex.

2017. szept. 13. 10:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó nak is köszönöm.
2017. szept. 13. 11:19
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
A nőt minősíti intellektusra, hogy ezt az orrodra kötötte, had őrlődjél. Ha mérőszalaggal méregette az előző bránert az elég gáz eleve, vagy honnan tudja, hogy az 20 centi volt a tiéd meg 15. Ez egy nevetséges megközelítés. Én sosem mértem a farkam, mert annyi amennyi és változtatni sem tudok rajta. Ha ez szempont ebben a kapcsolatban, talán keress egy rád érdemesebb nőt, mert ez egy métely lessz örökké....dióhéjban buta mint a segg és kínozni is akart.
2017. szept. 13. 11:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Az a gáz, hogy már közölte veled hogy az exének mekkora volt...

Sok jóra ne számíts.

Egyébként se nagyon higgy a nőknek, mindig azt mondják hogy a tied a legszebb, a legjobb, és az exe milyen szar volt...

Ezeket a kijelentéseket azért fenntartásokkal kell kezelni.

2017. szept. 13. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy veled fogja, vele meg nem élvezte, mert az túl nagy volt...

Az olyan nő, akinek a szerszám mérete számít amúgy sem fehér embernek való.

Neked számít, hogy milyen a puncija?? Ha nem pont olyan szűk akkor nem fogod szeretni?

2017. szept. 15. 12:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát ez igazából így volt hogy én szekaltam a méret problémamal ő hiába mondta hogy nem az a lényeg .. és addig addig húztam az agyát mire elszólta magát hogy ő ugyanúgy élvezi a 20 centist és a 15 őt is. Nem ez a lényeg neki. Tehát én voltam a hibás ebben:(
2017. szept. 15. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!