Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bugyira élvezni?
Figyelt kérdés
Lányok, nektek bejon ha egy srac bugyira élvez?2017. aug. 28. 08:54
1/8 Lilike8657 válasza:
én nem értem. ki tudnád fejteni bővebben?
<:D
2/8 A kérdező kommentje:
Akár ha rajtad van, vagy egy srac a levett bugyidra élvez. Akar tesód.
2017. aug. 28. 09:03
3/8 anonim válasza:
Neked a testvéred is a bugyidra élvez?
4/8 anonim válasza:
Vannak kultúrák ahol bejön. Abba a sötétbe sokan egymás mellett. Sose tudni hova durrant.
5/8 anonim válasza:
Már megint? Egyszer már kiakasztottál a testvérem-a-bugyimra-élvez-és-erre-kéne-izgulnom-szexuálisan-dologgal. Ez aberrált.
7/8 anonim válasza:
Én rendszeresen szoktam bugyikra kiverni, de ráélvezni sosem. Ezt már én is elítélendőnek tartom hogy egy olyan embernek a ruháját összekenni aki adott esetben nem is tud róla/vagy akár nem is akarná! Ez bunkó dolog. Olyan mintha valaki rendszeresen beleköpködne a sapkádba, te meg mit sem sejtve felveszed utána. Ha a bugyi tulaját ez izgatja akkor oké, de más esetben nem. Azért legyen egy határ, mert ezt a dolgot sok ember elítéli, annak ellenére hogy szerintem semmivel sem gázabb mint mondjuk egy pisiszex, vagy bdsm, stb.
8/8 anonim válasza:
Fura pasi szokás ez.Nekem nem annyira jön be.De nem zavar.Volt hogy strandon sátorban öltöztem át és a levett ruhámat és ott hagytam.Ott élveztek a bugyimra.Amit muszály volt vissza húzni mert miniben mentem.Egyik fiú barátom mondta később el, hogy neki is a haverja mesélte hogy bele élvezett de szerinte már más is előtte.
Próbáltam vissza emlékezni egy haverom családja hívott el.
Először az anyukája majd az apukája és utána a haverom öltözött át a sátorban.Akkor előbb apukája élvezett oda.. ez kicsit fura nem?!De észre vehettem volna jól ragacs volt nem szokott annyira olyan lenni...
Úgy hogy ez egy pasi szokás ne jön be annyira..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!