Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépcsőházbeli csajjal kavarni?
Ma délután indultam el otthonról, és végig csöngött a kapucsengő. Mire leértem, egy egész jó csaj volt lent. Nagyon megörült hogy beengedtem, mert ott lakik, csak a kapu kulcsot otthon hagyta. Siettem, ezért nagy nehezen abbahagyta a nagy hálálkodást. Azért a postaládámat megmutattam neki, hogy ha gondolja dobja bele a tel.számát, majd megcsörgetem. Ha legközelebb ilyesmi történne tudjak segíteni. :D Nemrég értem haza, és bent figyel a száma. (És nem 06 90... :D )
Szerintetek kavarjak vele? Nagyon kényelmesen hangzik a dolog, de ciki is tud lenni...
23/F
Amíg egyetemre jártam és 4 évig laktam ugyanabban az albérletben, a 10 emeletes házban (emeletenként hat lakás) két csajt is megdugtam. Én a másodikon laktam és egy csajt a negyedikről, egyet pedig az elsőről.
Az egyikkel csúnya volt a szétválás, de szerencsére ő sem ba szogatott utána engem. Szerintem megéri kipróbálni. Vannak jó barátaim, akiknek nálam mondjuk sokkal több/szebb nője volt az életben vagy ilyenek, de egyik sem tudja elmondani mai napig hogy akár csak egy szomszéddal akár csak lefeküdt volna. Jó érzés volt, főleg amikor szexhez csak le kell sétálni papucsban fél perc alatt.
Tényleg jó, sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!