Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, nők! Szexelnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nők! Szexelnétek mikropéniszes, szűz férfival?

Figyelt kérdés

25 és eddig szűz... :/

Ha amúgy jól néz ki és kedves, esetleg haverotok/barátotok Ti eltudjátok képzelni, hogy "szánalomból" szexeljetek, vagy orálisan ki elégítsétek?

2017. szept. 11. 13:01
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%

28-as vagyok

szó sincs róla, hogy öngyilkosságba hajszolnám...

csak leírtam, mit csinálnék, ha velem ezt történt volna.

DE szerintem kamu kérdés !!!

2017. szept. 13. 00:17
 32/42 anonim ***** válasza:
38%
Tegyük fel 7cm.Ha nem szeméremcsontig mérve annyi,akkor testzsír és adottságtól függően mondjuk van legalább 2-3cm zsírréteg.Lehet gyűjteni péniszkörnyéki szírleszívásra ezt hazánkban is végzik olvastam.A két kezét használva az ember tud végezni nyújtó és fejő gyakorlatokat ez is hoz 2-3 cm-t.Urológusok ajánlják a pénisznyújtó berendezést ehhez olcsón is hozzá lehet jutni.
2017. szept. 13. 16:02
 33/42 KJUsul ***** válasza:

Mi francot jelent az, hogy "ilyen géneket nem akarsz tovább örökíteni"? Ha arra célzol, a mikropénisznek semmi köze a génekhez!

Legalábbis még senki nem tudott ilyen összefüggést kimutatni. A mikropénisz azért alakul ki, mert máig ismeretlen okból, a pénisz szövetei nem reagálnak a növekedéséért felelős két enzimre. Néha csak kevéssé, de van hogy semennyire.

Ez a mikropénisz oka. Hivatalosan a merev állapotban 10 cm alatti, illetve lógó állapotban 4 cm alatti minősül mikropénisznek.

Van olyan urológus is, aki szerint 13 centi alatt nem lehetséges normális hüvelyi szex, a nő számára élvezhetetlen lesz mindenképpen. De erre sincs bizonyíték, ez is csak vélemény.

A mikropénisz semmilyen módszerrel nem gyógyítható, ez egy végeleges állapot. A szemérem dombi zsírleszívás talán valamicskét tényleg segíthet, viszont kockázatos. Főleg mivel a zsírleszívás után a leffegő bőrt minél előbb meg kell feszíteni, plasztikai műtéttel. Tudtommal a eü.biztosító nem fedezi az ilyen műtétet, zsebből kell kifizetni.

2017. szept. 14. 18:12
 34/42 KJUsul ***** válasza:

A pénisz növekedéséért felelős két enzim 14 éves kor után kiürül a szervezetből és többé nem is keletkezik. Ha valaki beinjekciózik magának ebből a két enzimből, azt a szervezet védelmi rendszere elpusztítja. Tehát semmilyen megoldás nincs a mikropéniszre.

És nem is lesz.

2017. szept. 14. 18:20
 35/42 anonim ***** válasza:
A protézis beültetés?
2017. szept. 14. 21:50
 36/42 A kérdező kommentje:

Amúgy ma már létezik olyan is, hogy implantátumot ültetnek be, (nem tudom milyen anyagból, de ehhez a pénisz egy részét el kell távolítani) s az manuálisan egy pumpával lehet utána csak merevedésre bírni...

No de ki folyamodna ilyen veszélyes "megoldáshoz", ráadásul 10 millióért?

2017. szept. 14. 22:02
 37/42 anonim ***** válasza:
Azért remélem felkeresed az andrológust és közlöd vele mivel hitegetett nem tudom milyen orvos 16éves korodban.Legalább megvizsgálna,megvizsgálná a tesztoszteron szintedet,lehet kapnál pár kúrát nem tudom,az nem 10 millió pár kiba' testosteron ampulla,dhea,androgel,Hcg,stb. kúra,ő ért hozzá mi kell.
2017. szept. 14. 22:12
 38/42 anonim ***** válasza:

...én biztosan.

Mennyire veszélyes? Mi a maximum kockázata?

Ha lesz egy rendes répád akkor normál szexuális életed lehet. Ha mellé normális vagy, külsőre belsőre, van életcéloda, karriered akkor imádni fognak a csajok.

Én már ma elkezdenék rá gyűjteni.

2017. szept. 14. 22:12
 39/42 anonim ***** válasza:
2017. szept. 14. 22:21
 40/42 anonim ***** válasza:

Szánalomból? Nem.

Miért lenne az ilyesmi szánalmas? A testi adottságairól senki nem tehet.

Velem a pasik még szánalomból sem szexelnek. Nem vagyok kifejezetten vonzó....

2017. szept. 15. 01:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!