Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Szexelnétek mikropéniszes, szűz férfival?
25 és eddig szűz... :/
Ha amúgy jól néz ki és kedves, esetleg haverotok/barátotok Ti eltudjátok képzelni, hogy "szánalomból" szexeljetek, vagy orálisan ki elégítsétek?
28-as vagyok
szó sincs róla, hogy öngyilkosságba hajszolnám...
csak leírtam, mit csinálnék, ha velem ezt történt volna.
DE szerintem kamu kérdés !!!
Mi francot jelent az, hogy "ilyen géneket nem akarsz tovább örökíteni"? Ha arra célzol, a mikropénisznek semmi köze a génekhez!
Legalábbis még senki nem tudott ilyen összefüggést kimutatni. A mikropénisz azért alakul ki, mert máig ismeretlen okból, a pénisz szövetei nem reagálnak a növekedéséért felelős két enzimre. Néha csak kevéssé, de van hogy semennyire.
Ez a mikropénisz oka. Hivatalosan a merev állapotban 10 cm alatti, illetve lógó állapotban 4 cm alatti minősül mikropénisznek.
Van olyan urológus is, aki szerint 13 centi alatt nem lehetséges normális hüvelyi szex, a nő számára élvezhetetlen lesz mindenképpen. De erre sincs bizonyíték, ez is csak vélemény.
A mikropénisz semmilyen módszerrel nem gyógyítható, ez egy végeleges állapot. A szemérem dombi zsírleszívás talán valamicskét tényleg segíthet, viszont kockázatos. Főleg mivel a zsírleszívás után a leffegő bőrt minél előbb meg kell feszíteni, plasztikai műtéttel. Tudtommal a eü.biztosító nem fedezi az ilyen műtétet, zsebből kell kifizetni.
A pénisz növekedéséért felelős két enzim 14 éves kor után kiürül a szervezetből és többé nem is keletkezik. Ha valaki beinjekciózik magának ebből a két enzimből, azt a szervezet védelmi rendszere elpusztítja. Tehát semmilyen megoldás nincs a mikropéniszre.
És nem is lesz.
Amúgy ma már létezik olyan is, hogy implantátumot ültetnek be, (nem tudom milyen anyagból, de ehhez a pénisz egy részét el kell távolítani) s az manuálisan egy pumpával lehet utána csak merevedésre bírni...
No de ki folyamodna ilyen veszélyes "megoldáshoz", ráadásul 10 millióért?
...én biztosan.
Mennyire veszélyes? Mi a maximum kockázata?
Ha lesz egy rendes répád akkor normál szexuális életed lehet. Ha mellé normális vagy, külsőre belsőre, van életcéloda, karriered akkor imádni fognak a csajok.
Én már ma elkezdenék rá gyűjteni.
Szánalomból? Nem.
Miért lenne az ilyesmi szánalmas? A testi adottságairól senki nem tehet.
Velem a pasik még szánalomból sem szexelnek. Nem vagyok kifejezetten vonzó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!