Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Szexelnétek mikropéniszes, szűz férfival?
25 és eddig szűz... :/
Ha amúgy jól néz ki és kedves, esetleg haverotok/barátotok Ti eltudjátok képzelni, hogy "szánalomból" szexeljetek, vagy orálisan ki elégítsétek?
Csak bírj ki pár évet még. Emberi protéziseket és implantátumokat fejlesztünk egy intézetben, amik kommunikálnak az idegszövettel. Egy svájci csoport már készített amputált karú egyéneknek robotkart műbőrrel, amely képes érezni egy toll érintését.
A pénisz implant nagy üzlet lesz, szerintem 5-10 éven belül csatlakozhatsz pilot study-hoz, vagy humán kísérletre.
A saját őssejtből növesztett szervek, is a realitás talaján mozognak. Egy létező kísérletben a kollégáink szemkelyhet növesztettek bőrsejtekből és beültették vakokba.
Szóval vagy növesztenek péniszt a sejtjeidből egy 3D printelt vázra, vagy csináltathatsz majd érző műpéniszt. Szabályozható ingerátvitellel órákig qúrhatod majd a csajt elélvezés nélkül. Védekézni sem kell így, max ha kiengeded a csapot.
A péniszméret csak középkori társadalmunk egy agóniája :( rossz korba születtünk sajnos. 10-20-30 éven belül a cserélhető szervek korát éljük.
Utólag nemtudom segít-e ezen egy hormonkezelés... :/
Ha genetikailag ekkora az szívás. Egy hormonszint vizsgálat fontos lenne mondjuk.
Kérdező, szőrösödéssel, izomzattal hogy állsz?
én erre komolyan nem igen tudok választ adni.
Milyen orvos az aki elnézte ezt ? miért nem mentél több orvoshoz ? apádnak nem mondtad ? Anyádnak ? ők is azt mondták majd nől ?
azt hiszem ha ekkora lenne nekem öngyilkos lennék. De amúgy én is megszívtam mert 14-15 cm szóval elmaradok az átlagtól ami 16-17 cm
Ne legyél hülye b+
Öngyilkosságba akarod hajszolni??
Ember nem csak a qúrás létezik a világon... ezer baromi király dolog van, amit kefélés nélkül is lehet csinálni amíg nem lesz rá orvosi megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!