Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, nők! Szexelnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nők! Szexelnétek mikropéniszes, szűz férfival?

Figyelt kérdés

25 és eddig szűz... :/

Ha amúgy jól néz ki és kedves, esetleg haverotok/barátotok Ti eltudjátok képzelni, hogy "szánalomból" szexeljetek, vagy orálisan ki elégítsétek?

2017. szept. 11. 13:01
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Biztos vannak jó arc orvosok is lehet hogy megpróbál segíteni.Itt van Bp-en.Csak rákerestem.
2017. szept. 11. 21:16
 22/42 anonim ***** válasza:
Valami háziorvos volt?Urológus?Lehet nem minden szakterületet ismer.Ezek féltékenyek egymásra.Gennyládák néha.Anyum majdnem ottmaradt 40évesen mert vesegyulladásnak nézték a cisztáját.
2017. szept. 11. 21:23
 23/42 anonim ***** válasza:
88%

Csak bírj ki pár évet még. Emberi protéziseket és implantátumokat fejlesztünk egy intézetben, amik kommunikálnak az idegszövettel. Egy svájci csoport már készített amputált karú egyéneknek robotkart műbőrrel, amely képes érezni egy toll érintését.

A pénisz implant nagy üzlet lesz, szerintem 5-10 éven belül csatlakozhatsz pilot study-hoz, vagy humán kísérletre.

A saját őssejtből növesztett szervek, is a realitás talaján mozognak. Egy létező kísérletben a kollégáink szemkelyhet növesztettek bőrsejtekből és beültették vakokba.

Szóval vagy növesztenek péniszt a sejtjeidből egy 3D printelt vázra, vagy csináltathatsz majd érző műpéniszt. Szabályozható ingerátvitellel órákig qúrhatod majd a csajt elélvezés nélkül. Védekézni sem kell így, max ha kiengeded a csapot.

A péniszméret csak középkori társadalmunk egy agóniája :( rossz korba születtünk sajnos. 10-20-30 éven belül a cserélhető szervek korát éljük.

2017. szept. 11. 22:09
 24/42 anonim ***** válasza:
0%
De komolyan keress fel urológust itt Budapesten,keress rá.Lehet kapsz egy kezelést egy próbát megér.
2017. szept. 11. 22:17
 25/42 anonim ***** válasza:
0%
És jelqingez növeli serkenti.Tényleg jó.Kend be péniszkrémmel,mit veszhetsz?
2017. szept. 11. 22:18
 26/42 anonim ***** válasza:

Utólag nemtudom segít-e ezen egy hormonkezelés... :/

Ha genetikailag ekkora az szívás. Egy hormonszint vizsgálat fontos lenne mondjuk.

Kérdező, szőrösödéssel, izomzattal hogy állsz?

2017. szept. 11. 22:20
 27/42 anonim ***** válasza:
34%
Eleve a megközelítéssel és a sorrendel van baj. Szerinted az emberek a fas.zukkal ismerkednek? Nem! Ha nincs más értéked akkor valóban kevés, de általában az emberek elősször ismerkednek, megismerik egymást, kölcsönös szimpátia alakul ki, szerelem, majd szex és ilyen megközelítésben már nem is olyan nagy a katasztrófa. Agyban tedd rendben magad.
2017. szept. 12. 04:02
 28/42 anonim ***** válasza:
0%

én erre komolyan nem igen tudok választ adni.

Milyen orvos az aki elnézte ezt ? miért nem mentél több orvoshoz ? apádnak nem mondtad ? Anyádnak ? ők is azt mondták majd nől ?

azt hiszem ha ekkora lenne nekem öngyilkos lennék. De amúgy én is megszívtam mert 14-15 cm szóval elmaradok az átlagtól ami 16-17 cm

2017. szept. 12. 13:45
 29/42 anonim ***** válasza:

Ne legyél hülye b+

Öngyilkosságba akarod hajszolni??

Ember nem csak a qúrás létezik a világon... ezer baromi király dolog van, amit kefélés nélkül is lehet csinálni amíg nem lesz rá orvosi megoldás.

2017. szept. 12. 15:08
 30/42 anonim ***** válasza:
74%
27-es leírta a lényeget. Egy szerelmes nő nem colstokkal fog várni az ágyban. Sokkal fontosabb neki, hogy KI fityeg a farok végén, mint annak mérete.
2017. szept. 12. 15:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!