Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora fájdalmat kell elképze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora fájdalmat kell elképzelni szüzesség elvesztésekor? Illetve meddig tart a fájdalom? Élmények? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Barátommal próbálkoztunk, de abba kellett hagynunk mert eléggé fájt nekem. Ez normális? Fel voltam izgulva és nem csináltam durván, sőt lassú is volt. Vagy jobb lenne ha behatolás előtt orgazmusom lenne? 18L
2017. szept. 10. 23:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
8%
Igazából nem fáj egyáltalán mivel a szűzhártyában nincs idegvégződés.
2017. szept. 10. 23:05
 2/11 anonim ***** válasza:
3%
Naponta ezren megkérdezik ugyanezt szó szerint. Menni fog a visszaolvasás?
2017. szept. 10. 23:24
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
csak erre akarja kiverni
2017. szept. 10. 23:25
 4/11 anonim ***** válasza:
47%
Én több ugyanilyen kérdéshez részletes, saját tapasztalatot írtam. De mikor naponta 10-en kiírják akkor ahhoz már senkinek nincs kedve hogy segitsenek ezredszer is ugyanabban. Olvass vissza aztán megtudod a választ.
2017. szept. 10. 23:28
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ hogy punciba vagy Fingóba ... 🤔
2017. szept. 10. 23:36
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
Ezt mindenki másképp éli meg. Nekem például egyáltalán nem fájt és nem is vérzett. Viszont egyszer például volt egy fertözésem (utolag derült ki), akkor nagyon fájt a behatolás. Nem lenne jobb, ha orgazmusod lenne elötte, mert akkor összeszükül a hüvelyed, és mégjobban fáj majd ahogy probálja beletuszkolni.
2017. szept. 10. 23:39
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
Nekem fájt, mert az első barátomnak elég vastag volt, én pedig alapból is szűk vagyok :D Eleinte csak ujjal próbálta, még azzal is nagyon fájt, de szépen hozzászoktam, aztán ment rendesen, első 4-5 alkalom fájt, ugyanakkor jó érzés is. Ez ilyen, majd hozzászoksz.
2017. szept. 11. 07:14
 8/11 anonim ***** válasza:
78%

Enyhén szúró fájdalom

De csak néhány pillanatig tart

2017. szept. 11. 07:40
 9/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem kéne ettől ennyire tartani. Pár pillanat, és nem is nagyin fáj. Pl.egy fogfájás, fejfájás sokkal rosszabb.
2017. szept. 11. 12:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem is fájt, nem is vérzett.
2017. szept. 20. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!