Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kicsi bimbóudvar tetszik mindenkinek?
Valahogy mostanság elkezdett foglalkoztatni ez a kérdés. A környezetemben sok lánynak van kicsi bimbóudvarú melle.
Kb ilyen:
Nekem meg valami ilyesmi van:
Szóval tanakodtam vajon baj e,hogy nekem nem az átlaghoz hasonló kisbimbójú mellem van :/ Szerintetek fiúk? Tesztek különbséget kettő közt? Titeket melyik izgat jobban? Vagy nem is számít?
Részletkérdés. A kicsi talán picit szebb, de a lényeg, hogy a mellek amin vannak, azok legyenek hatalmasak!
27/F
Nekem a kicsi jobban tetszik.
De ha nagy lenne itthon, azt is ugyan úgy szeretném.
"A kicsi bimbóudvar tetszik mindenkinek?"
Mér', mindenkivel kefélni akarsz?
Ja, az más. :)
Bocs a felkérdezésért!
Pedig a huszonnégyes adta a legjobb választ!
Mit érdekel mindenki véleménye? Elég, ha csak az az egy elégedett, aki szopogatja, játszik vele, símogatja, kedvére: aki szeret!
Csak, ha már idekeveredtem elmondom, nekem a bimbó maga fontosabb. Akkor a legizgatóbb, ha nagy és vastag, húsos, minék jobban kiemelkedik, és szopogatásra megkeményedik. Egyszer volt ilyen az életemben, de a nővel mégse tartott örökké... A mostanival jobb a szex, és éppen olyan a melle, mint amit a sajátod illusztrálására föltettél.
#19 vannak szep mellek is kis bimboval, amik nem ilyen rusnya togyek.
Valoszinuleg azert nem volt belole problemad, mert atlag pasikkal voltal egyutt, akik orulnek ha vegre puncit latnak. En alaposan megvalogatom a partnereimet, totalisan kulso alapjan. Egy-ket dugasnal ki nem szarja le a belsot. A kulsot pedig mar had en valasszam meg, hogy ki tetszik nekem es melyikbe dugom a farkam. Mintha ti nem valogatnatok kemenyen a ronda pasik kozott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!