Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kicsi bimbóudvar tetszik mindenkinek?
Valahogy mostanság elkezdett foglalkoztatni ez a kérdés. A környezetemben sok lánynak van kicsi bimbóudvarú melle.
Kb ilyen:
Nekem meg valami ilyesmi van:
Szóval tanakodtam vajon baj e,hogy nekem nem az átlaghoz hasonló kisbimbójú mellem van :/ Szerintetek fiúk? Tesztek különbséget kettő közt? Titeket melyik izgat jobban? Vagy nem is számít?
Szerintem is szep mind a ketto.
Amugy nem teszek kulonbseget, mert ha szeretek valakit, akkor nem a bibmoudvara miatt szeretem az adott illetot. Tehat hiaba nez ki jol a kicsi vagy a nagy bimboudvar, ha az adott no egy taplo.
No meg az elso talalkozaskor nem a bimboudvarat latom a nonek, hanem fejet, arcat, hajat, kezet, testenek korvonalait. Kb. a mellbimbo a legutolso, amit latni fogok. Szamomra visszataszitobb egy durung kez vagy labfej, mint egy kicsi vagy nagy bimboudvar.
42-es labu nok a 10 centis labujjakkal, meg a ferfias eres kocka ujju kocka kezu nok. Uh, ne. Vagy az egybe testuek, akiknek semmi korvonaluk nincs, se fenek, se has, se mell, se csipo, se derek, a vadli akkora mint a comb, a bokaja mint a nyakam, stb. Egybe darab az egesz. :D Mar elnezest.
Eeeez neked a kicsi? :O
hát ez már eleve nagy.
A másik meg kifejezetten hatalmas.
32/F
Mar az elso is boven a nagy kategoria, nalam az izlesesseg hatarat surolja. A masodik szamomra mar kifejezetten undorito. Az ilyen csajoknal, ha tudom, hogy ilyen a melle le sem veszem rola a melltartot.
Az elso linken ami a 3.(szoke) csajnak van az az idealis nalam.
ennyi idegesitő reklámmal rég szopam..
kedves kérdező... ha mondjuk nekem nem tetszik a te bimbód amit eleve az életben soha nem fogok látni, csak annyit tudok h "kicsi" akk mivan? rosszul fogod érezni magad?
és ha tetszik? akk se tudom milyen mert nem látom, és közünk se lesz egymáshoz h számitson a véleményem szal nem értelek.
Nekem is ilyen nagy van...eddig senkinek sem volt probléma.
Az ilyen 16-s válaszoló szintű pasival még szerencsére sose találkoztam.De ez sem lenne probléma, elküldeném oda, ahová való a felszínességével együtt, melegebb éghajlatra, hogy nézze a neki tetsző szúnyogcsípéseket.
Egyébként meg, aki szeret téged, az nem a mellbimbódat fogja nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!