Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kicsi bimbóudvar tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kicsi bimbóudvar tetszik mindenkinek?

Figyelt kérdés

Valahogy mostanság elkezdett foglalkoztatni ez a kérdés. A környezetemben sok lánynak van kicsi bimbóudvarú melle.

Kb ilyen:

[link]

Nekem meg valami ilyesmi van:

[link]

Szóval tanakodtam vajon baj e,hogy nekem nem az átlaghoz hasonló kisbimbójú mellem van :/ Szerintetek fiúk? Tesztek különbséget kettő közt? Titeket melyik izgat jobban? Vagy nem is számít?

2017. szept. 9. 22:42
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Fotózáson gyakori, hogy rájátszik kicsit a modell. Bevizezi, és a hűvöstől, vagy kicsit letekerik a légkondit, és máris összemegy. Ha megnézed, az első lánynál látszanak a ráncok, másodiknál sima. Utóbbi fotózáson melegebb volt :)
2017. szept. 10. 00:28
 12/33 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem is szep mind a ketto.

Amugy nem teszek kulonbseget, mert ha szeretek valakit, akkor nem a bibmoudvara miatt szeretem az adott illetot. Tehat hiaba nez ki jol a kicsi vagy a nagy bimboudvar, ha az adott no egy taplo.

No meg az elso talalkozaskor nem a bimboudvarat latom a nonek, hanem fejet, arcat, hajat, kezet, testenek korvonalait. Kb. a mellbimbo a legutolso, amit latni fogok. Szamomra visszataszitobb egy durung kez vagy labfej, mint egy kicsi vagy nagy bimboudvar.

42-es labu nok a 10 centis labujjakkal, meg a ferfias eres kocka ujju kocka kezu nok. Uh, ne. Vagy az egybe testuek, akiknek semmi korvonaluk nincs, se fenek, se has, se mell, se csipo, se derek, a vadli akkora mint a comb, a bokaja mint a nyakam, stb. Egybe darab az egesz. :D Mar elnezest.

2017. szept. 10. 02:24
 13/33 anonim ***** válasza:
56%
Nekem teteszik, sot a kis mell is bejon. De kuldj egy kepet a tiedrol es akkor konkretan velemenyt tudok mondani. Lehet privatban is. :-)
2017. szept. 10. 05:00
 14/33 anonim ***** válasza:
11%

Eeeez neked a kicsi? :O

hát ez már eleve nagy.

A másik meg kifejezetten hatalmas.

32/F

2017. szept. 10. 06:09
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem teszek különbséget, nekem mindkettő tetszik :€
2017. szept. 10. 07:08
 16/33 anonim ***** válasza:
24%

Mar az elso is boven a nagy kategoria, nalam az izlesesseg hatarat surolja. A masodik szamomra mar kifejezetten undorito. Az ilyen csajoknal, ha tudom, hogy ilyen a melle le sem veszem rola a melltartot.

Az elso linken ami a 3.(szoke) csajnak van az az idealis nalam.

2017. szept. 10. 07:29
 17/33 anonim ***** válasza:
31%

ennyi idegesitő reklámmal rég szopam..

kedves kérdező... ha mondjuk nekem nem tetszik a te bimbód amit eleve az életben soha nem fogok látni, csak annyit tudok h "kicsi" akk mivan? rosszul fogod érezni magad?

és ha tetszik? akk se tudom milyen mert nem látom, és közünk se lesz egymáshoz h számitson a véleményem szal nem értelek.

2017. szept. 10. 07:59
 18/33 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, a képen lévőknek közük nincs hozzá.
2017. szept. 10. 08:26
 19/33 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is ilyen nagy van...eddig senkinek sem volt probléma.

Az ilyen 16-s válaszoló szintű pasival még szerencsére sose találkoztam.De ez sem lenne probléma, elküldeném oda, ahová való a felszínességével együtt, melegebb éghajlatra, hogy nézze a neki tetsző szúnyogcsípéseket.

Egyébként meg, aki szeret téged, az nem a mellbimbódat fogja nézni.

2017. szept. 10. 08:31
 20/33 anonim ***** válasza:
Nyugíí, mindkettő tud szexi lenni! :)
2017. szept. 10. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!