Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szextől (vagyis hüvely helyett végbélbe) lett már problémád, sérülésed?
Túl dúrva volt és végbél szakadásom lett.
130 kg-s embert az én 45 kg-mal nem tudtam le lökni magamról.
Szóval orvos is mondta hogy többet nem lehet anális közösülés
Meg örüljek a széklet ürítésnél nem szakadok fel újra
Az unokatesómnak is megrepedt, még mindig vannak széklettartási problémái, de nem olyan súlyosak, hogy bárhol bármikor kijöhet, csak ha érzi, hogy kakilnia kell akkor azonnal wc, 1-2 percnél tovább nem tudja visszatartani.
50 kilós, olyan 60 kilós baráttal.
Nem kamu.
Az hogy 130 kg-os egy pasi az nem vonnja maga után hogy egy aggresszív pöts.
Bár Ő az volt
Az meg hülyeség hogy a kövèr pasiknak kicsi van
Ő inkább izmos volt mint hájas.
Nem történt még szerencsére komolyabb gond.
Exemmel viszont szinte mindig vérzett, hiába a sikosító. Néha el is maradt a nagy hévben, de akkor tényleg cudarul fájt másnap. Bár vele elég bőkezű volt a jóisten amikor a hímvesszőt osztogatták.
A vegbelrepedes csak felszini hamserules. Ugy adjatok, elo mintha az egesz belfal berepedt volna... :D
Nekem is volt repedes is meg dorzsolodes is. Nehany nap alatt max egy-ket het alatt tokeletesen gyogyul. A szeklettartasi gondok meg egy nagy kamu. Egy izom nem lazul ki, se nem reped el ennyitol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!