Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel jár a hüvelyi orgazmus?
Nálam szokott ilyen lenni, mély hüvelyi.
Hát.. ez a legjobb orgazmus. :D
van hogy összerándulok, ugye közben összehúzódik többször a hüvelyfalam, máshogy nyögök fel, vagy sikítok.. ha olyan jó :D Azt hittem egyszer fennakadnak a szemeim olyan jó volt!
önkéntelen mozgás.. hirtelen nem tudok mit csinálni kezem-lábammal
a csiklóinál nincs ilyen, az egy felületesebb érzés
mindenkinél más az orgazmus, szóval a te nődnél lehet sikítás, lehet csak egy "ohh" lenne, hiába élete legnagyobb orgazmusa.
De az én nőmnél nincs nagy különbség. A csiklónál látom, hogyan húzódik a puncija, hogyan lüktet, a hüvelyihez pedig aktív mozgás szükséges, szóval ott nem látom, de ha farkam benne van, akkor nagy különbség nincs. Főleg külsőre nem.
Neki van inkább más érzése, azt mondja olyan, mintha fordítva, a másik oldalt jönne az inger (akármit is ért ezalatt). Az elején nagyon tetszett neki, mert teljesen más volt, új élmény, jó volt stb, de most már kb mindegy melyiktől sül el, a legjobban azt szereti, ha mind a két helyen egyszerre van izgatva.
Hát amit így meg is tudok fogalmazni belőle, mert nem csak egy olyan érzés...az az, hogy ha nagyon jól sikerül, akkor remeg utána (meg gondolom közben is) a belső combom, és csomó ideig úgy érzem hogy nem tudnék lábraállni :D ... egyszer volt, hogy fel akartam állni de majdnem összeestem XD , csak párom elkapott :3
Lihegés szinten, ha épp olyankor történik, mikor gyors mozgás van akkor nagyon gyorsan és magas hangon lihegek, amúgy meg egyre magasabb hangon és hangosabban nyögök, de annyira, hogy mikor halknak kell lenni akkor a párnával be kell fognom a szám, vagy megkérem a partnerem :D
ami belül történik, azt nem tudom elmagyyarázni, de naygon jó érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!