Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ez hogy esküvő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez hogy esküvő előtt mindent megadtok ti nők a férfiaknak utána jön a bőjt?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek,de sok férfi társammal együtt ezt a következtetést szűrtük le hogy azelőtt több volt a szex mint utána.
2017. szept. 7. 04:55
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Ha neked az a jó nevelés, hogy "szájon csűröd a purdét", akkor nem biztos, hogy az észt kéne osztanod másnak.
2017. szept. 7. 22:09
 22/35 anonim ***** válasza:
#21 te legalább mindkét buliból kimaradsz. Se nőd, se gyereked nem lesz, nem is értem, minek jársz ide pampogni a szaros 43%-oddal...
2017. szept. 8. 07:36
 23/35 anonim ***** válasza:
16%

19,20

Nálam azt jelenti az egyenjogúság , hogy a nő női mukát végez, mos, takarít esetleg főz, a szex engem hidegen hagy, a férfi pedig férfi munkát végez fűnyírás , sövénynyírás , karbantartási feladatok elvégzése ami lehet autón házon stb.

Nyilván bennem van a baj mert nincs szövegértési képességem...

2017. szept. 8. 10:44
 24/35 anonim ***** válasza:
73%
Nincs női meg férfimunka onnantól, hogy a nők is dolgoznak. Amiket férfimunkaként sorolgatsz, az egyrészt nem mindennapos, másrészt panelban, társasházban nem is léteznek ilyenek. Az egyenjogúság pont magába foglalja azt is, hogy otthon nem csak az egyik felet terheljük mindennnel, amíg a másik veri a fa$zát...
2017. szept. 8. 11:11
 25/35 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy női munka meg férfi munka?

Mindenki azt csinál a ház körül amit tud, amire éppen van ideje, amire szükség van.

Én is képes vagyok megszerelni azt amit a párom, vagy éppen lenyírni a füvet. Még a fahasogatástól sem szőrösödött ki a mellkasom, pedig az aztán 'férfimunka'.

A párom pedig szó nélkül beáll mellém teregetni (mert ketten két perc alatt végzünk), vagy ha éppen nem vagyok otthon akkor is képes kivasalni az ingét. Nem durcizik sörrel a kezében a Tv előtt ha még nincs vacsora, hanem segít, hogy gyorsabban végezzek.

2017. szept. 8. 11:18
 26/35 anonim ***** válasza:
16%

Nincs női munka?? Meg férfi?

Akkor cseréld le az olajat az autódba vagy deffekt esetén a kereket!

Mindkettőre befizetnék!

Egyenjogúság mi? Ilyenkor hol van.

Nem a panelprolikra gondoltam előzőleg.

2017. szept. 8. 17:18
 27/35 anonim ***** válasza:
91%

Belvárosban nem igen laknak panelprolik.

De hogy füvet se nyírnak sűrűn az ott lakók, az is biztos.

Akinek nincs kocsija, azzal mi van?

Vagy mi van azzal, aki egyedül él?

Te takarodj vissza inkább a múlt századba, ott a helyed, gyepes agyu...

2017. szept. 8. 18:31
 28/35 anonim ***** válasza:
Aki egyedül él? Ott nincs vita. Jó a példád sheggfej.
2017. szept. 8. 18:52
 29/35 anonim ***** válasza:
Amíg én nem személyeskedek, meg sértegetlek, addig visszább vehetsz. De ha már elkezdted... A válaszaid alapján, és a nézeteid szerint akkor ha egyedül laknál, éhen halnál, és rád rohadna a lakás, te életképtelen balfa$z, mert a takarítás, mosás, meg a főzés az női munka, sajnos fa$$zal nem lehet elvégezni... 😂😂😂
2017. szept. 8. 19:19
 30/35 anonim ***** válasza:
0%

Triggelenek a tenyek, kis retardaltak? :D

Amig te az itteni ertelmetlen %-ra vered, en tobb mint fel millat viszek haza nettoban,isteni felesegem van es a gyerekem mar okosabb, mint amilyen az egesz vervonalad. :D

2017. szept. 9. 07:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!