Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez hogy esküvő előtt mindent megadtok ti nők a férfiaknak utána jön a bőjt?
19,20
Nálam azt jelenti az egyenjogúság , hogy a nő női mukát végez, mos, takarít esetleg főz, a szex engem hidegen hagy, a férfi pedig férfi munkát végez fűnyírás , sövénynyírás , karbantartási feladatok elvégzése ami lehet autón házon stb.
Nyilván bennem van a baj mert nincs szövegértési képességem...
Mi az, hogy női munka meg férfi munka?
Mindenki azt csinál a ház körül amit tud, amire éppen van ideje, amire szükség van.
Én is képes vagyok megszerelni azt amit a párom, vagy éppen lenyírni a füvet. Még a fahasogatástól sem szőrösödött ki a mellkasom, pedig az aztán 'férfimunka'.
A párom pedig szó nélkül beáll mellém teregetni (mert ketten két perc alatt végzünk), vagy ha éppen nem vagyok otthon akkor is képes kivasalni az ingét. Nem durcizik sörrel a kezében a Tv előtt ha még nincs vacsora, hanem segít, hogy gyorsabban végezzek.
Nincs női munka?? Meg férfi?
Akkor cseréld le az olajat az autódba vagy deffekt esetén a kereket!
Mindkettőre befizetnék!
Egyenjogúság mi? Ilyenkor hol van.
Nem a panelprolikra gondoltam előzőleg.
Belvárosban nem igen laknak panelprolik.
De hogy füvet se nyírnak sűrűn az ott lakók, az is biztos.
Akinek nincs kocsija, azzal mi van?
Vagy mi van azzal, aki egyedül él?
Te takarodj vissza inkább a múlt századba, ott a helyed, gyepes agyu...
Triggelenek a tenyek, kis retardaltak? :D
Amig te az itteni ertelmetlen %-ra vered, en tobb mint fel millat viszek haza nettoban,isteni felesegem van es a gyerekem mar okosabb, mint amilyen az egesz vervonalad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!