Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez hogy esküvő előtt mindent megadtok ti nők a férfiaknak utána jön a bőjt?
Jó példa, én se finnyáztam rá addig, amíg az exem nem közölte, hogy ő úgy nem csókol meg (ő undorodik, de én nyeljem, na kösz, nem) + mikor megvolt, fürdés után, úgy, hogy tampon bent volt (tehát minden lezárva), nem volt hajlandó kinyalni, de azt elvárta volna, hogy leszopjam, mert az exei is megtették így. Az enyémek is a másik részét.
Azóta nálam se szájbaélvezés, se önkénteskedés nincs. Az én orgazmusom az első, utána a másiké. Így biztosítva vagyok arról, hogy én is ki vagyok elégítve. Sok pasi azt hiszi, a nőnek is elég, hogy ki-behúzigálja... Meg tartja a fa$zát, hogy "szopjá'"... De nyalni luxus. Na ilyenekkel le se állok, de sokszor ez az oka, hogy a nőknek nincs kedve szexelni.
12 sajnálom.
Szerencsére nekem ilyen problémám nincs a párommal
13 amikor nem laktunk együtt meg nem volt gyerek akkor is ezt csinálta.
Ha át mentem mindent magamnak kellett megcsinálnom.
14 Örülj neki.
Lehet hogy 2-3 gyerek mellett a szex száma már csökkeni fog. De nem biztos
Neked akkor az az egyenjogúság, hogy mindketten dolgoznak, majd ha hazaérnek, a pasas otthon döglik a tv előtt, feltett lábbal, sörrel a kezében, mert szegényke elfáradt a munkában, ez idő alatt a felesége kimos, kitakarít, megfőzi a zabát, elmosogat, majd dugnak egyet, mert az jár?
# 18
Nem akarlak megbántani, de tényleg ennyire hadilábon állsz a szövegértéssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!