Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A prostituáltak is nők? Ők is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostituáltak is nők? Ők is összefognak egyszer jönni valakivel? Akarnak ők családot? Mennyi az esélye ennek, hogy családos anyák lesznek ők?

Figyelt kérdés

2017. szept. 6. 17:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%

3, 4 , 8, 9 eléggé hihetetlennek tűnik nekem a sztorijaitok, hogy őszinte legyek.....

egy huszonéves szűz( aki NŐ)

2017. dec. 20. 18:24
 12/18 anonim ***** válasza:
itt 9 menj fel nézd meg tényleg ilyenek
2017. dec. 21. 11:17
 13/18 anonim ***** válasza:
ja, most már le is vagyok pontozva? na mi édeseim, savanyú a szőlő a húszezresek között?
2017. dec. 21. 12:12
 14/18 anonim ***** válasza:
11 vagy?
2017. dec. 21. 12:39
 15/18 anonim ***** válasza:

8as vagyok

11es ki mondta hogy Szűz vagyok?

Miért hihetetlen az hogy valaki ki tud lépni lesz párja és családja?

Hidd el a prostik 90%-a menekülne a "szakmából" csak az ember nem engedi

Azok tudnak kilépni akik egyedűl csinálják ember nèlkűl.

2017. dec. 21. 12:47
 16/18 anonim ***** válasza:

Bocsi fèlre értettelek.

Attól hogy te huszonéves szűz csaj vagy és van aki hasonló koru és qrva volt még nem jelenti azt h hazudik arról h Vége

2017. dec. 21. 12:48
 17/18 anonim ***** válasza:

11-es vagyok, a szűz.

Nem azt mondtam, hogy hazudik, de áruljátok már el mégis mit kezd utána magával?

Iskolai végzettsége nincsen, akinek van ( pl. nekem) annak is pokoli nehéz dolga van a munkahelyén, és a férfiakkal is.

Gyereket szülni nem tud a természetes kiválasztódás miatt a prosti, drogra viszont annál nagyobb hajlama lesz,és nincs aki látogassa. És akkor a maffia és a strici kapcsolatairól még nem is beszéltem, valamit a ,, bedühödött udvarlóktól", akik nem tudják elfogadni, hogy nem övéjük a csaj, és nem az van amit ők akarnak.

( ált. tapasztalat: a tönkre ment prostik között mindig akad egy ilyen vagy több pasi)

És a pénz a legjobb drog, ami élteti, és ami nélkül ő hatványozottan nem tud mit kezdeni magával a felsorolt indokok miatt, szóval az egész egy ördögi kör.

És ha ki is mászna belőle, mindig visszamegy, mert ez a könnyebbik út, mint küzdeni, mert gyáva.

És ha ergo esetleg teherbe esne, akkor vagy abortusz, vagy folytatja a tovább a szakmáját, mert a gyereket is fel kell nevelnie valamiből ( gondolom mondani sem kell, hogy egy törvénytelen gyerekért senki nem fog kapkodni két kézzel, pláne nem az elhagyott feleség).

Szóval szivi ébredj fel :) Mindenki tudja, hogy értetek nem fog eljönni a Richard Gere a Micsoda nőből, és azt is hogy az a film csak egy mese.

És ezt a Szalai Vivien a botránykönyvében is mind megírta, mégsem olvastad el ezek szerint.

És riport is készült erről jó pár évvel korábban, szóval ne fogd rá, hogy mindent a könyvből vettem ki :)

2017. dec. 21. 13:05
 18/18 anonim válasza:

Utolsó:

Te meg biztos baromi ronda lehetsz, ha senkinek sem kellettél huszonéves korodig, (gondolom azóta se), fridig álszánt picsa 🤮 ha férfi lennék ezerszer választanék egy (volt) prostituáltat a gyerekem anyjának, mint egy ilyen rosszindulatú irigy szűzfapicsát. Senki nem dugott meg téged, szart se tudsz, semmi tapasztalotod, könyveket olvasgatsz, meg filmeket nézel és azt hiszed ez az élet??

Szánalmas vagy...

2021. jan. 9. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!