Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen érzés lehet 30 éves szűznek lenni? És emiatt a nőket hibáztatni?
Figyelt kérdés
Állandóan bepiázva lenni, amit persze a szülők állnak, mert lusta elmenni dolgozni.
Helyette a gyakorit nyomkodja állandóan :D
2017. szept. 6. 10:54
1/10 anonim válasza:
Milyen érzés más életét pörögni ahelyett hogy a saját életedet élnéd?
2/10 anonim válasza:
Örülj, ha neked összejött az élet, és ne röhögcsélj mások nyomorán! Ha azt hiszed, hogy csak a gnóm, tanulatlan, agresszív alkoholisták küzdenek párkeresési gondokkal, nagyot tévedsz.
3/10 anonim válasza:
Milyen érzés volt mikor az empátia osztásánál kiálltál a sorból mert b**zhatnékod volt? Hülye nyomorék ...
4/10 anonim válasza:
Nem hiszem hogy csak a nők tehetnek róla van ellen példa 30 éves szűz nő.
Viszont az már a szülő szegénységi bizonyítványa ,hogy a 30 éves gyerekét eltartja és még pénzt is adjon neki.
Már régen Felnőtt korú nem kötelessége eltartani.
Én kiraknám
Nem kell a nyakamra egy ingyenélő iszákos hiszti-misztike függetlenül attól hogy a gyerekem..
5/10 anonim válasza:
Van akinek nem jön össze tényleg, nem feltétlenül mást kell ezért hibáztatni, de sokszor az embernek magát sem kell mert nem tehet róla. Viszont ez nem vicces, még véletlenül sem.
6/10 A kérdező kommentje:
Háháhá mondja ezt balázska :D
2017. szept. 6. 11:49
7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem tudom belinkelni a kérdést, mert törölték :D
Az első hozzászóló a balázska és az előbb még ő fikázta a nőket :D
Most meg sír ;)
2017. szept. 6. 11:51
8/10 anonim válasza:
nah én pont 30 éves szűz vagyok, soha nem volt barátnőm
9/10 anonim válasza:
Nézz át a "Felnőtt párkapcsolatok" rovatba. Én küzdöttem velük egy darabig, segítőkészen, empátiával. Én lettem a rossz. :(
10/10 anonim válasza:
6 év múlva elmondom, bár én emiatt sosem a csajokat hibáztattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!