Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnék elmenni szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék elmenni szex közben? 20/N

Figyelt kérdés
Nagyon régóta szinte csak úgy maszturbálók, hogy csikón keresztül menjek el. Ez sikerülni is szokott rövid időn belül. Azonban belső orgazmusra szinte képtelen vagyok. Néha szex közben belül van, hogy nagyon élvezem, aztán van valami érzés, mintha elmennék (de nem) és azután már nem is élvezem a szexet. Max utána x idővel, de akkor sem annyira. Ha a csiklóm is érintve van közbe, akkor csak azzal tudom inkább élvezni. Próbáltuk a barátommal úgy, hogy a csiklóm közben nem volt érintve. Úgy élveztem belül is, de úgy sem tudtam elmenni. Már 3 éve szexelek és soha sem sikerült. Volt, hogy volt iyen mintha meg majdnem érzésem, de soha nem jött össze és már nagyon elkeseredett vagyok. Annyit még hozzá tennék, hogy a párom a szüleivel lakik, ezért soha nem tudok teljesen ellazulni szex közben, mert mindig nagy a nyüzsgés, lehet ez is közrejátszik benne, de ennyi idő alatt már megtörténhetett volna. Bármiféle tippet szívesen fogadok, ami másnak bevált. Köszönöm.

2017. szept. 5. 13:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én segíthetek neked. Írj! Ismerj meg.
2017. szept. 6. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!