Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szépek vagyunk smink nélkül?
Olyam sok pasi írja hogy smink nélkül szépek a nők, lányok.
Meg hogy a természetes arcot szeretik.
Nos hoztam egy neten talált képet.
Valóban nem kell a kence? :
A képet elnézve mindig az jut eszembe,hogy a Pasik állszentek, és csak Hazug duma ez a "nem kell smink"
Mert egy "jó" pasi és átlagos pasi mellett Soha nem látni olyan lányt aki úgy néz ki mint a Bal oldali kép ala nature természetes arc bőrhibákkal együtt.
Az összes Pasi mellett a Jobb oldali stílust látni.
A "hibátlan" arcot, a kiemelt szemet, a vékony nózit, és a szépen festett ajkakat.
Nézzen az összes Pasi magába aki Tényleg azt mondja hogy Nem kell smink mert smink nélkül is szépek a lányok,nők.
És Tegye fel a kérdést magának.
Randizna egy olyan lánnyal aki úgy néz ki vakolat nélkül mint a Bal oldali kép?
Ha meg van a válasz csak az mondja hogy nem kell a smink akinek így is bejönne egy lány és lenne folytatás, párkapcsolat esetleg még több.
A smink hiányának nem kell az alap higiéniához tartozó arctisztítás hiányával is járni! A fenti csaj nem szép. Smink nélkül is ronda, bevakolva meg egy gumiarcú átlagember. Semmi nőiesség semmi szépség!
A sztereotípiákkal nagy baj van de mégnagyobb baj ha ki is forgatják őket mint pl te is!!
Sokszor hallottam már, hogy ha egy használt-autó kereskedő csinálja azt a kocsikkal, amit a nők reggelente magukkal, azért legalább 5 év letöltendőt kap.
Smink=átverés. A nő átveri saját magát és másokat is. Itt most az olyan mértékű sminkről beszélek, mint a kérdésben szereplő képeken látszik. Nem megoldás a pattanásos bőrre a 3 kiló vakolat meg a photoshop. Bár férfi vagyok, de hasonlóan pattanásos voltam 19-20 évesen is. Persze nálam a smink alapból nem játszhatott, de ismerőseim mind tudták, hogy "ez magától elmúlik, ezzel meg azzal kenegesd, ne egyél ezt vagy azt ..." de a pattanások maradtak. Majd elmentem egy bőrgyógyászhoz, aki gyógyszerekkel kb. 3 hónap alatt teljesen eltüntette őket. Nem elfedni kell az ilyesmit, hanem megszüntetni.
Persze a természetes sminknek nem vagyok ellene, ha egy nő ügyes, akkor sokat tud dobni az arcán. A kérdésben szereplő képen a lány arca szerintem szép (a pattanásokat leszámítva). Egy szolid sminkkel a szemeit, száját kiemelve nagyon is vonzó tudna lenni és nem olyan műanyag cicababa mint a jobboldali képen.
Viszont amikor különböző kérdéseknél azt látom, hogy a nők mennyivel jobban néznek ki, mint a pasik (mintha össze lehetne hasonlítani), akkor azon ki tudok akadni. Ez a lány ugyanis olyan, mint a baloldali képen, hiába látod az utcán illetve a facebookon a jobboldali verziót. Férfiaknál kapod amit látsz, nőknél viszont pont a túlzásba vitt smink okozhat meglepetést.
Tök jók ezek a szélsőséges példák.
Igen, van akinek az a hivatása, hogy pattanásos, bőrhibás nőkből sminkeljen csodaszépen, de a valóságban egy hétköznapi smink ennyit nem változtat. Ráadásul a lányok 90%-a a valóságban smink nélkül nem olyan csúnya, mint akik a képeken vannak.
21/L
Pár hónapja olvastam: egy kínai bíróság jókora kártérítésre ítélt egy nőt.
A sztori szerint a leányzó - ki randább volt, mint Betty, "a csúnya lány" -, szénné... akarom mondani széppé plasztikáztatta magát. Aztán meg is fogta az isten lábát, egy üzletember személyében : meg is házasultak annak rendje-módja szerint és éltek boldogan... amíg nem jött a baba!
Oszt hát mivel a plasztikműtés a génekre nem hat, a babóca inkább hajazott a világszép anyuka helyett egy méretes varangyra. A már-nem-is-annyira büszke apuka kérdőre vonta nejét, hogy akkor most ő a fater, vagy az asszonynak volt egy gangbanges, görbe estéje egy snájdig predátor-alien-hutt vegyesválogatottal? Az asszonyka végül beismerte, hogy e mesében biza lánybrekkencs kapta a széppé tevő csodapuszit.
Emberünk erre beviharzott a legközelebbi tárgyalóterembe és közölte a bíróval, hogy csúfságos átverés áldozata lett és ő válni akar!
A bíró firtatózására, hogy mégis mi okból tenné ezt, egyszerűen kicsapta a törpét a pulpitusra...
És a bíró - miután a teremszolgák föllocsolták a padlóról, megitattak vele egy liter pálinkát (az ismert okból azóta éhgyomorra, persze), végül megetettek vele egy közepes hátizsáknyi daedalon-t, DÖNTÖTT...
Hát így történt az eset.
Ha már a sminkelés a téma akkor gondoltam hogy hozok egy ilyen sminkelős videó amit be is fogik linkelni. Egyébként ennek a videónak az is egy érdekessége hogy ez ASMR videó, szerintem nagyon ötletes, és lehet kicsit tanulni is belő. De ezt persze mind fiúként mondom, szóval biztosan megvan mindenkinek úgy a saját sminkelő rutínja. Végülis azért linkeltem be mert tetszett is a videó, és eszembejutott hogy veletek is megoszthatnám. A videót készítő lányról annyit hagy jegyezzek meg hogy az ő arca, sminkje szerintem nagyon szép. Nos, és akkor nézzéük is meg. Szeretnéd, mehet? Jó, szuper!
https://www.youtube.com/watch?v=GKInbiwuAEs
Egyébként te mennyire sminkeled magad, gyakran? Jó, én is inkább ezeket a könnyed sminkeket szeretem. (:
(A # 20-as kommentelő voltam.)
A smink eredeti szerepe az volt, hogy kiemelje a szép vonásokat, és háttérbe szorítsa a kevésbé előnyöseket. Egy halvány szemkontúr, VAGY egy szájfény, stb. Mára ez teljesen irányt tévesztett, és MINDENT festenek a lányok.
40 éve az első nagy szerelmem (két évvel idősebb volt, mint én, s a gimi örökös szépségkirálynője) nem is volt hajlandó addig kijönni a fürdőszobából, ha átmentem hozzá, amíg "tökéletesre" nem kencézte magát. Közben az egész család majd' be szart, mert Ágika másfél óráig bitorolta a fürdőt. :-))
Csoda ezután, ha a következő közel ötven kapcsolatomban soha nem kerestem kivakolt csajt magam mellé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!