Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg szépek vagyunk smink...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szépek vagyunk smink nélkül?

Figyelt kérdés

Olyam sok pasi írja hogy smink nélkül szépek a nők, lányok.

Meg hogy a természetes arcot szeretik.

Nos hoztam egy neten talált képet.

Valóban nem kell a kence? :

[link]

A képet elnézve mindig az jut eszembe,hogy a Pasik állszentek, és csak Hazug duma ez a "nem kell smink"

Mert egy "jó" pasi és átlagos pasi mellett Soha nem látni olyan lányt aki úgy néz ki mint a Bal oldali kép ala nature természetes arc bőrhibákkal együtt.

Az összes Pasi mellett a Jobb oldali stílust látni.

A "hibátlan" arcot, a kiemelt szemet, a vékony nózit, és a szépen festett ajkakat.

Nézzen az összes Pasi magába aki Tényleg azt mondja hogy Nem kell smink mert smink nélkül is szépek a lányok,nők.

És Tegye fel a kérdést magának.

Randizna egy olyan lánnyal aki úgy néz ki vakolat nélkül mint a Bal oldali kép?

Ha meg van a válasz csak az mondja hogy nem kell a smink akinek így is bejönne egy lány és lenne folytatás, párkapcsolat esetleg még több.

2017. szept. 5. 12:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A smink hiányának nem kell az alap higiéniához tartozó arctisztítás hiányával is járni! A fenti csaj nem szép. Smink nélkül is ronda, bevakolva meg egy gumiarcú átlagember. Semmi nőiesség semmi szépség!

A sztereotípiákkal nagy baj van de mégnagyobb baj ha ki is forgatják őket mint pl te is!!

2017. szept. 5. 18:12
 22/28 anonim ***** válasza:
Nyilvan szebbek a nok sminkkel. Azert talaltak fel a sminket, mert kiemeli a szepseget. Persze nem kell egy kilo vakolat alapozo. Csak szep kihuzott szemek, spiral, erzeki ruzs esetleg egy kis pirosito, szemfestek. Modjaval, okosan.
2017. szept. 5. 18:28
 23/28 anonim ***** válasza:

Sokszor hallottam már, hogy ha egy használt-autó kereskedő csinálja azt a kocsikkal, amit a nők reggelente magukkal, azért legalább 5 év letöltendőt kap.

Smink=átverés. A nő átveri saját magát és másokat is. Itt most az olyan mértékű sminkről beszélek, mint a kérdésben szereplő képeken látszik. Nem megoldás a pattanásos bőrre a 3 kiló vakolat meg a photoshop. Bár férfi vagyok, de hasonlóan pattanásos voltam 19-20 évesen is. Persze nálam a smink alapból nem játszhatott, de ismerőseim mind tudták, hogy "ez magától elmúlik, ezzel meg azzal kenegesd, ne egyél ezt vagy azt ..." de a pattanások maradtak. Majd elmentem egy bőrgyógyászhoz, aki gyógyszerekkel kb. 3 hónap alatt teljesen eltüntette őket. Nem elfedni kell az ilyesmit, hanem megszüntetni.

Persze a természetes sminknek nem vagyok ellene, ha egy nő ügyes, akkor sokat tud dobni az arcán. A kérdésben szereplő képen a lány arca szerintem szép (a pattanásokat leszámítva). Egy szolid sminkkel a szemeit, száját kiemelve nagyon is vonzó tudna lenni és nem olyan műanyag cicababa mint a jobboldali képen.

Viszont amikor különböző kérdéseknél azt látom, hogy a nők mennyivel jobban néznek ki, mint a pasik (mintha össze lehetne hasonlítani), akkor azon ki tudok akadni. Ez a lány ugyanis olyan, mint a baloldali képen, hiába látod az utcán illetve a facebookon a jobboldali verziót. Férfiaknál kapod amit látsz, nőknél viszont pont a túlzásba vitt smink okozhat meglepetést.

2017. szept. 5. 20:15
 24/28 anonim ***** válasza:

Tök jók ezek a szélsőséges példák.

Igen, van akinek az a hivatása, hogy pattanásos, bőrhibás nőkből sminkeljen csodaszépen, de a valóságban egy hétköznapi smink ennyit nem változtat. Ráadásul a lányok 90%-a a valóságban smink nélkül nem olyan csúnya, mint akik a képeken vannak.

21/L

2017. szept. 5. 20:27
 25/28 anonim ***** válasza:
78%

Pár hónapja olvastam: egy kínai bíróság jókora kártérítésre ítélt egy nőt.

A sztori szerint a leányzó - ki randább volt, mint Betty, "a csúnya lány" -, szénné... akarom mondani széppé plasztikáztatta magát. Aztán meg is fogta az isten lábát, egy üzletember személyében : meg is házasultak annak rendje-módja szerint és éltek boldogan... amíg nem jött a baba!

Oszt hát mivel a plasztikműtés a génekre nem hat, a babóca inkább hajazott a világszép anyuka helyett egy méretes varangyra. A már-nem-is-annyira büszke apuka kérdőre vonta nejét, hogy akkor most ő a fater, vagy az asszonynak volt egy gangbanges, görbe estéje egy snájdig predátor-alien-hutt vegyesválogatottal? Az asszonyka végül beismerte, hogy e mesében biza lánybrekkencs kapta a széppé tevő csodapuszit.

Emberünk erre beviharzott a legközelebbi tárgyalóterembe és közölte a bíróval, hogy csúfságos átverés áldozata lett és ő válni akar!

A bíró firtatózására, hogy mégis mi okból tenné ezt, egyszerűen kicsapta a törpét a pulpitusra...

És a bíró - miután a teremszolgák föllocsolták a padlóról, megitattak vele egy liter pálinkát (az ismert okból azóta éhgyomorra, persze), végül megetettek vele egy közepes hátizsáknyi daedalon-t, DÖNTÖTT...

Hát így történt az eset.

2017. szept. 5. 21:35
 26/28 anonim ***** válasza:

Ha már a sminkelés a téma akkor gondoltam hogy hozok egy ilyen sminkelős videó amit be is fogik linkelni. Egyébként ennek a videónak az is egy érdekessége hogy ez ASMR videó, szerintem nagyon ötletes, és lehet kicsit tanulni is belő. De ezt persze mind fiúként mondom, szóval biztosan megvan mindenkinek úgy a saját sminkelő rutínja. Végülis azért linkeltem be mert tetszett is a videó, és eszembejutott hogy veletek is megoszthatnám. A videót készítő lányról annyit hagy jegyezzek meg hogy az ő arca, sminkje szerintem nagyon szép. Nos, és akkor nézzéük is meg. Szeretnéd, mehet? Jó, szuper!

https://www.youtube.com/watch?v=GKInbiwuAEs

Egyébként te mennyire sminkeled magad, gyakran? Jó, én is inkább ezeket a könnyed sminkeket szeretem. (:

(A # 20-as kommentelő voltam.)

2017. szept. 5. 21:40
 27/28 anonim ***** válasza:

A smink eredeti szerepe az volt, hogy kiemelje a szép vonásokat, és háttérbe szorítsa a kevésbé előnyöseket. Egy halvány szemkontúr, VAGY egy szájfény, stb. Mára ez teljesen irányt tévesztett, és MINDENT festenek a lányok.

40 éve az első nagy szerelmem (két évvel idősebb volt, mint én, s a gimi örökös szépségkirálynője) nem is volt hajlandó addig kijönni a fürdőszobából, ha átmentem hozzá, amíg "tökéletesre" nem kencézte magát. Közben az egész család majd' be szart, mert Ágika másfél óráig bitorolta a fürdőt. :-))

Csoda ezután, ha a következő közel ötven kapcsolatomban soha nem kerestem kivakolt csajt magam mellé?

2017. szept. 6. 12:03
 28/28 anonim ***** válasza:
Most láthattuk a smink erejét. Ami arra képes, hogy egy kotvány fejet is fel lehet vele patentul vakolni. Én megyek az utcán és SEHOL nem látok ilyen kikent csajokat, mégis rengeteg szép nőt látok. És nincs rajtuk vakolat.
2017. szept. 6. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!