Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szépek vagyunk smink nélkül?
Olyam sok pasi írja hogy smink nélkül szépek a nők, lányok.
Meg hogy a természetes arcot szeretik.
Nos hoztam egy neten talált képet.
Valóban nem kell a kence? :
A képet elnézve mindig az jut eszembe,hogy a Pasik állszentek, és csak Hazug duma ez a "nem kell smink"
Mert egy "jó" pasi és átlagos pasi mellett Soha nem látni olyan lányt aki úgy néz ki mint a Bal oldali kép ala nature természetes arc bőrhibákkal együtt.
Az összes Pasi mellett a Jobb oldali stílust látni.
A "hibátlan" arcot, a kiemelt szemet, a vékony nózit, és a szépen festett ajkakat.
Nézzen az összes Pasi magába aki Tényleg azt mondja hogy Nem kell smink mert smink nélkül is szépek a lányok,nők.
És Tegye fel a kérdést magának.
Randizna egy olyan lánnyal aki úgy néz ki vakolat nélkül mint a Bal oldali kép?
Ha meg van a válasz csak az mondja hogy nem kell a smink akinek így is bejönne egy lány és lenne folytatás, párkapcsolat esetleg még több.
A külsőség nektek lányoknak fontosabb mint nekünk. Mi férfiak valóban nem foglalkozunk külső apróságokkal, mi "igénytelenek" vagyunk, jóvan az úgy.
Nézz magadba és láthatod, hogy te sem mennél ki úgy az utcára mint a baloldali kép, mert "mit szólnak az emberek". De ha mondjuk eleve szép arcú és bőrű lány vagy, akkor is "rendbe kapod magad" ha csak kutyát mész le sétáltatni. Nekünk pedig ha egy lány csak úgy összességében tetszik, akkor mindenhogy tetszik, szakadt melegítőben reggeli kelés után éppúgy, mint bálhoz megcsinálva.
Kezdjük ott hogy a jobb oldali képen már átment egy retusáló program is...
Másodszor: a nők tényleg szebbek smink nélkül erre millió képet tudok hozni aminek pont annyi az értelme mint amit te linkeltèl
Harmadszor: a pasik nem álszentek ilyen téren mert nekik az kell hogy a pasik irigyeljèk a nőjüket és ha azt mondja hogy nem kell smink akkor valóban úgy tart szépnek ahogy vagy
Illetve: ha a nő póthajat műkörmöt szolis bőrt meg f**ztufdja még mit igényel magán akkor ne sirjanak ha nem kapnak igazi pasit csak ilyen felületes gyökereket
1-es a pattanás nem lepra
Sok nőnek még 20-30 évesen ilyen csúnya a bőre pl hormonprobléma miatt.
Nem szélsőséges ugyanis a Pasik azt mondják Egyik nőnek sem kell a kence. Mert a természetes arc a szép . stb..
2-es Nem használok sminket kb 16 éves korom óta.
23 éves vagyok 7 éve nem volt rajtam smink csak 1x a Szalagavatómon.
És akkor is ki megyek az utcára ha van egy két ragya az arcomon.
Nem kell azt hinni hogy egy megkeseredett lány vagyok aki nem kell senkinek.
Van Párom és Családom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!