Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kíváncsiságból elmennék egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsiságból elmennék egy lakásos prostihoz. Fiatal csajokat vagy milfeket érdemesebb felkeresni?

Figyelt kérdés

Fiatalabb, kezdő vagy milf nők figyelnek jobban a higéniára, kik adnak legjobban magukra? Élmény szempontjából kinek mi a tapasztalata?

Meddig lehet elmenni és mi az , amit mindenképp hanyagoljak, ha semmit nem szeretnék elkapni? Francia óvszerrel alap. Csók, ilyesmi?

2017. szept. 5. 11:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
betegséget illetően. Ha gumiba bedugod neki és a gumi nem sérül akkor 99% nem kaphatsz el semmit ezzel. Ha leszop akkor elkaphatsz valamit a farkadra de lehet, hogy nincs is baja akkor nyilván nem. Ha kinyalod vagy megcsókolod akkor elkaphatsz bizonyos fertőzéseket. Ha HIV vírus lenne benne akkor azt nem kaphatod el aktussal mert ott a gumi, maximum sebbel kaphatod el ezért írtam a másik válaszomba a nyílt sebet. Én fogat se mosnék ha a számmal is csinálnék valamit mert felkarcolhatod és ott a seb. Ha nagyon óvatos akarsz lenni, akkor aktus óvszerrel, ha leszop azt is óvszerrel és nincs csók és kinyalás. Ha közepesen akarsz vigyázni akkor leszopás gumi nélkül, esetleg kinyalod. Talán a csók ami veszélyesebb, mert a puncijába csak gumival mennek az emberek a szájába anélkül is mehetnek. De azzal se biztos, hogy elkapnál bármit is.
2017. szept. 6. 16:31
 22/27 anonim ***** válasza:
15 vagyok és 18 al egyet értek. Amúgy elég elb'szott egy családba születtél mert nálam az én családomban senki sem ment félre .A te családod az a fajta akinek nem kellett volna megszületnie mert nem ismerik azt a szót,hogy hűség. Attól a 40%-tól meg bocsánatot kérek rájuk nem vonatkozik a mondandóm ! Amúgy ti tudjátok ha kell a prosti akkor jó intim fertőzést kívánok.
2017. szept. 6. 16:51
 23/27 A kérdező kommentje:
21# Köszi, hogy írtál, jó részletesre vetted. Első biztonság mindenképp, ezt átgondoltam és egyetértek. Legyen fapadosabb a csomag, de biztonságosabb. Jó felvetések. Köszönöm.
2017. szept. 6. 16:57
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Ha mész egy prostihoz előtte nézd meg ezt a videót [link]
2017. szept. 8. 08:29
 25/27 anonim ***** válasza:
56%
fuj utolsó ez rohadt igénytelen és kiábrándító, mind a kuncsaftok mind a nő részéről, okádék, ja meg ezért 10 ezret fizetni vicc
2017. szept. 8. 10:41
 26/27 anonim ***** válasza:
A valóságban aztán tényleg így van hogy úgy adják át egymásnak a kilincset...istenem...sok válaszadónak a témában 0 a tapasztalata de ítélkezik
2017. szept. 8. 13:32
 27/27 Bolcs_Elek ***** válasza:

Nekem sincs gusztusom prostival szexelni.

Javaslom elso alkalommal olyan lanyt felkeresni akik aktust nem vallalnak, cssk masszazst, es franciat.

Szerintem kedvesebbek es normalisabbak is mint az atlag prostik.

2021. máj. 13. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!