Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kíváncsiságból elmennék egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsiságból elmennék egy lakásos prostihoz. Fiatal csajokat vagy milfeket érdemesebb felkeresni?

Figyelt kérdés

Fiatalabb, kezdő vagy milf nők figyelnek jobban a higéniára, kik adnak legjobban magukra? Élmény szempontjából kinek mi a tapasztalata?

Meddig lehet elmenni és mi az , amit mindenképp hanyagoljak, ha semmit nem szeretnék elkapni? Francia óvszerrel alap. Csók, ilyesmi?

2017. szept. 5. 11:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Lényeg az, hogy sok pozitív beszámolója legyen, akkor nagy csalódás nem érhet.

De azért túlzott elvárásokkal szem szabad menni. Full kamu fotóba, a beszamolok.com-on vagy a rosszlanyok.hu-n nem nagyon fogsz belefutni, de azért a régi fotó, vagy az agyonretusált kép nem ritka. Az meg alap, hogy mindeni 3-4-5 évvel kevesebbet ír, mint ahány éves. Meg az se lepjen meg, ha a képekhez képest 5-10 extra kiló fogad.

2017. szept. 5. 17:39
 12/27 anonim ***** válasza:
10: kétlem hogy én miattam inkább a pénz miatt mint fizu kiegészítés. Ismerjük egymást már valódi névvel stb
2017. szept. 5. 17:55
 13/27 anonim ***** válasza:
63%
Rosszlanyok.hu-n olvass értékeléseket! Persze ha egy undok zsírpaca vagy akkor egy csaj se fog olyan pozitívan viszonyulni hozzád. :D
2017. szept. 5. 18:14
 14/27 A kérdező kommentje:

11: Köszönöm a tanácsot. Megpróbálok odafigyelni. Akkor rászánom az időt a böngészésre, nem kapkodom el.

Tyerell: Jó, persze a pénz, de akkor neki is jó, ha csak veled fekszik le:)

12: Nem vagyok zsírpaca:D 27 vagyok, élsportoló voltam, de sportolok azóta is rendszeresen. Elegem lett a kapcsolatokban levő elvárásokból egy időre, más most a fontos, munka,pénz, vállalkozás, jövő és hajt a kíváncsiság:D

2017. szept. 5. 20:05
 15/27 anonim ***** válasza:
24%
Jó nagy barmok azok az emberek akik prostikhoz járkálnak már bocs az őszinteségemért ! Nem éri meg ilyenekhez menni mert a szemük előtt csak a pénz van ! Kilőtte a patront a srác már mehetne is a pics"ba ők ezt gondolják fejben ,de nem mondják ki . No meg abban egyet értek,hogy a prostik letagadnak pár évet a korukból ez náluk alap :) A szomszédom prosti 37 éves igazából ,de 30 -nak adja ki magát :D Az a vicc,hogy úgy néz ki mint egy 40 éves ! Jóban vagyok vele ,de én nem feküdnék le egy prostival még ha fizetne sem hát milyen gusztus kell már össze . Az járna a fejemben ha szexelnénk,hogy vajon hány pénisz járt ott lent neki . Vajon én vagyok a kétszázadik pénisz aki ott járt ? :D Viccesen hangzik ,de nekem ez fontos . Nem akarok ilyen nőktől semmit sem.
2017. szept. 5. 20:22
 16/27 anonim ***** válasza:

15.

Általában akik így vélekednek azoknak a barátnőin mennek át minden hétvégén a buliban vagy jobb esetben mentek...az nem zavarna? Párod előéletét se tudod pontosan kikkel volt...ott is hatolt be más pénisz sőt akár élvezték teli amit időnként kinyalsz...

Ugyanolyan értelmetlen ezzel is foglalkozni.

Engem rohadtul nem érdekel ez, lényeg a tisztaság meg adjon magára.

2017. szept. 6. 08:03
 17/27 anonim ***** válasza:
63%

"A nő ma azt mondja, ki kell magát élnie és majd utána gondolkodik komoly kapcsolatban. Aztán találd meg azt a 20°%-ot a százból , akik nem így vélekednek.

Mondja ezt egy olyan személy, akinek az legnagyobb gondja, hogy fiatal, vagy öreg PROSTIHOZ menjen. Mondd, te nem érzed ennek a fonákságát? Te nem érzed, hogy nem a nő tehet arról, ha képtelen vagy felnőni, és csak kapni akarsz, de adni nem? Hogy a kapcsolatból csak kivenni akarsz, de beletenni semmit? A nő is ember. A nő is boldog akar lenni. Ha ezt a boldogságot nem kapja meg a kapcsolatban, természetes, hogy máshol, másnál fogja keresni. Mert az ő igénye merőben más, mint a tiéd, aki csak lukra játszik. A nőnek lelke van, és időnkét azt is meg kell ölelni, nem elég a testét. Az, hogy a környezetedben azt látod, hogy mindenki félrekefél, csak azt jelzi, hogy olyan környéken születtél, ahol a nőt még mindig a férfit kiszolgálni köteles eleven háztartási robotnak nézik.

2017. szept. 6. 11:24
 18/27 A kérdező kommentje:
A jó öreg nyugdíjas májki:D Egy régi kérdésnél, ahol egy vállalkozással kapcsolatos kérdésre válaszoltam, kioktatott, hogy az nem lehet, hogy 20.000 Ft-ot fizetünk az embereinknek és ne lázítsak. Ember, maga nagyon ráér a 60 évével. Egy hónapban 1x jövök ide fel, de magát megjegyeztem. 60 éves, én meg 31 alatt bőven. Gondolom,nem kavart a mostani huszonévesekkel, vagy, ha igen, az csak prosti lehetett. Ne keverje a nyolcvanas évek fiataljait a mostaniakkal. Azóta sok minden változott, már karburátoros motort sem gyártanak és az olajtüzelést is felváltotta a gáztüzelés. Amúgy drága barátom. Nem én akarnám, hogy a nő otthon maradjon, hanem a nő nem akar dolgozni. Tessék máshova írogatni. Szép napot!
2017. szept. 6. 13:17
 19/27 A kérdező kommentje:
30 alatt bőven*
2017. szept. 6. 13:17
 20/27 anonim ***** válasza:
A kérdés nem mondja, hogy ez lenne e az első neked. Szerintem nem feltétlenül kell MILF. A legjobb szerintem az lenne ha egy fiatalabb nőt keresnél, aki már csinálja egy ideje és aki sok jó értékelést kapott már. Szerintem ha egy 25 éves csaj évek óta csinálja bőven van tapasztalata és jó eséllyel jobb nő mint egy MILF. Csak azért mert valaki 32 éves nem biztos, hogy jobb egy 25 évesnél, csak a fiatalabb vonzóbb jó eséllyel. Ez persze csak az én személyes véleményem. Én mentem már fiatal prostihoz és profi volt, bár én akkor nem voltam tapasztalatlan de szerintem ha az lettem volna is ment volna simán. Amúgy nem lehet előre megmondani, hogy mit kapsz el már csak azért se mert nem tudhatjuk, hogy a lány szenved e valamiben. Sőt ha valaki beteg valamiben akkor se lehet tudni, hogy átadná e elsőre. Gumi nélkül amúgy se szexelnek az a legfontosabb és a szádba ne legyen nyílt seb ha érintkezel vele ott is valamilyen módon.
2017. szept. 6. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!