Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsiságból elmennék egy lakásos prostihoz. Fiatal csajokat vagy milfeket érdemesebb felkeresni?
Fiatalabb, kezdő vagy milf nők figyelnek jobban a higéniára, kik adnak legjobban magukra? Élmény szempontjából kinek mi a tapasztalata?
Meddig lehet elmenni és mi az , amit mindenképp hanyagoljak, ha semmit nem szeretnék elkapni? Francia óvszerrel alap. Csók, ilyesmi?
Lényeg az, hogy sok pozitív beszámolója legyen, akkor nagy csalódás nem érhet.
De azért túlzott elvárásokkal szem szabad menni. Full kamu fotóba, a beszamolok.com-on vagy a rosszlanyok.hu-n nem nagyon fogsz belefutni, de azért a régi fotó, vagy az agyonretusált kép nem ritka. Az meg alap, hogy mindeni 3-4-5 évvel kevesebbet ír, mint ahány éves. Meg az se lepjen meg, ha a képekhez képest 5-10 extra kiló fogad.
11: Köszönöm a tanácsot. Megpróbálok odafigyelni. Akkor rászánom az időt a böngészésre, nem kapkodom el.
Tyerell: Jó, persze a pénz, de akkor neki is jó, ha csak veled fekszik le:)
12: Nem vagyok zsírpaca:D 27 vagyok, élsportoló voltam, de sportolok azóta is rendszeresen. Elegem lett a kapcsolatokban levő elvárásokból egy időre, más most a fontos, munka,pénz, vállalkozás, jövő és hajt a kíváncsiság:D
15.
Általában akik így vélekednek azoknak a barátnőin mennek át minden hétvégén a buliban vagy jobb esetben mentek...az nem zavarna? Párod előéletét se tudod pontosan kikkel volt...ott is hatolt be más pénisz sőt akár élvezték teli amit időnként kinyalsz...
Ugyanolyan értelmetlen ezzel is foglalkozni.
Engem rohadtul nem érdekel ez, lényeg a tisztaság meg adjon magára.
"A nő ma azt mondja, ki kell magát élnie és majd utána gondolkodik komoly kapcsolatban. Aztán találd meg azt a 20°%-ot a százból , akik nem így vélekednek.
Mondja ezt egy olyan személy, akinek az legnagyobb gondja, hogy fiatal, vagy öreg PROSTIHOZ menjen. Mondd, te nem érzed ennek a fonákságát? Te nem érzed, hogy nem a nő tehet arról, ha képtelen vagy felnőni, és csak kapni akarsz, de adni nem? Hogy a kapcsolatból csak kivenni akarsz, de beletenni semmit? A nő is ember. A nő is boldog akar lenni. Ha ezt a boldogságot nem kapja meg a kapcsolatban, természetes, hogy máshol, másnál fogja keresni. Mert az ő igénye merőben más, mint a tiéd, aki csak lukra játszik. A nőnek lelke van, és időnkét azt is meg kell ölelni, nem elég a testét. Az, hogy a környezetedben azt látod, hogy mindenki félrekefél, csak azt jelzi, hogy olyan környéken születtél, ahol a nőt még mindig a férfit kiszolgálni köteles eleven háztartási robotnak nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!