Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha az embernek rosszul mennek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az embernek rosszul mennek a dolgai érdemesebb távol tartania magát a férfiaktól így lenne?

Figyelt kérdés
Főleg ha egyetemről van szó. Mondjuk tapasztalatom szerint a 20 és 25 közötti korú férfiak nagyja bunkó és szemét főleg ha valaki nem az alfa pi.csák közt van és rosszul mennek a dolgai meg nem mindenki tartja szépnek.Szerintem én nem nézek ki mostanság jól de attól még nem kéne velem bunkónak lenni főleg azoknak nem akikkel nem foglalkozok.Lányok tapasztalatára lennék kíváncsi és eszem ágában sincs ismerkedni szóval köszi nem kérek privátokat.Maximum nőktől.
2017. ápr. 10. 10:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre magaddal, és azzal kellene foglalkozni, ami nem megy.

Ha béke van belül, és nincs rajtad extra nyomás sem, akkor a többi megoldódik.

2017. ápr. 10. 10:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Nyomás az pályakezdőként beilleszkedési gondokkal így is úgyis lesz. De én most már mindenkivel egy utolsó roh.adék leszek ne érezze más jobban magát mint én.
2017. ápr. 10. 11:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem igazán tapasztaltam azt, mint amit leírtál, de ezek alapján te sem vagy különb.
2017. ápr. 10. 11:06
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Kikérem magamnak azt, hogy a nagy részünk bunkó és szemét. Persze, van rengeteg ilyen is, de simán vannak normális férfiak ebben a korosztályban is. Amúgy meg ugyanolyan vagy ezzel az írásoddal, mint a nőgyűlölő testvériség ezen az oldalon. Amúgy igen, amíg ennyire utálod az életet meg a férfiakat, addig ne akarj kapcsolatot. 23/F
2017. ápr. 10. 11:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem is akarok egyébként meg nagy részetek igenis bunkó és szemét. Bocsi női szemmel az nem ugyanazt jelenti mint férfiként.Annyi eszetek nincs mint egy marék lepkének és amúgy csak azzal a nőkkel vagytok normálisak akinek kellemesnek tartjátok a kinézetét vagy éppen jól mennek neki a dolgok. Aki alulmarad a hierarchiában azzal mindenki szemét.De legalább egyedül lenne ekkora arcuk velem szemben odamennék párat tökön térdelni akkor legalább befogja és nem idegesít.Sok normális van köztetek hol drágaságom normális vagy a jó nőkkel?? Meg az alfakur.vákkal?? Ez nem valódi normálisság férfiak egyenlőek az állatokkal hierarchiát tisztelik.
2017. ápr. 10. 11:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Nőj fel, ne viselkedj úgy, mint egy durcás ötéves, és akkor talán normálisan fognak hozzád állni az emberek
2017. ápr. 10. 11:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Te el is hiszed amit állítasz utolsó mert akkor álomvilágban élsz. Eddig voltam normális te szerencsétlen idióta most már eszemben sincs annak lenni ennyi szemétkedés után.Remélem egyszer kifogod a helyzetem akár munkahelyen akár máshol ha szerinted ez nem létező jelenség.
2017. ápr. 10. 11:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Az állatvilágban a gyengék/alacsonyabb rendűek ki is halnak mivel kirekeszti őket a horda. Örülj neki, hogy legalább embernek születtél. Bár ilyen megnyilvánulások után kételkedem.
2017. ápr. 10. 11:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Az állatvilágban nincs iskola és munkahely ráadásul elég jó az immunrendszerem ergo nem biztos hogy ott én maradnék alul.Azért maradok alul mert nem tudok beilleszkedni hiába voltam normális,kedves és alulmaradtam a suliban egy rossz szak választás miatt. De lehet inkább rossz helyet választottam nem a szak a baj. Amit gimiben alapoztak meg.Nem könnyű ha valaki gyerekkorától cse.sztetve van.
2017. ápr. 10. 12:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Hidd el nekem is (mint amúgy szinte mindenkinek) vannak rossz, sőt elég rossz tapasztalataim az ellenkező nemmel kapcsolatban (bunkózás, megcsalás, meg ilyesmik..). Mégsem állítok ilyen baromságokat velük kapcsolatban, és nem fogok sosem úgy viselkedni, ahogyan néhányan velem. Valamint hiába nézek ki jól, sok nőnek tetszem, ezt tudom jól, mégsem minden a külső számomra. Ostoba és gyerekes vagy.
2017. ápr. 10. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!