Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as pasik! Ti miért kezdtek ki a 20-on éves lányokkal? Mit tetszik bennük?
Figyelt kérdés
Mi az ami izgatóbb egy huszonévesben, mint egy harmincas nőben nektek?2017. szept. 4. 12:51
11/15 anonim válasza:
A fiatal nők a 70-80 évesekre buknak. Kivéve, ha kisnyugdíjas.
12/15 anonim válasza:
nem kezdek velük, mert nekem túl gyerekesek, DE ha valaha kezdenék, akkor azért, mert egy futó kapcsolatot szeretnék kevés stresszel és felelősséggel. Plusz azon kívül könnyű prédák.
13/15 mikeXxX válasza:
Ők kezdenek ki velem tehetek én róla :P ?
14/15 anonim válasza:
Ha dögös, szingli 30-asok mászkálnának tömegével az utcán, én bizisten hajtanék rájuk ...de csak dögös 20-asokat látok mindenhol. Az a pár dögös harmincas meg már rég talált magának, egy jómódú 40-est (persze lehetnek kivételek, mert pl. nyerhetnék a lottón is akár).
15/15 anonim válasza:
Dögösek, cukik, vevők sok mindenre... :) F 39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!