Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ez tetszene nektek?
Kiváncsi vagyok a csajok véleményére, hogy kinek jönne be a következő:
Elkezdeném simogatni a testét, majd a ruháját levezzem/letépem róla :P Az ágyra dobom, a nyelvemmel kezdeném a kényeztetést, a melleit finoman markolgatnám, nyelvemmel kényeztetném, majd leérnék a puncihoz, nyelvemet tövig beteszem, a csiklóját kényeztetem, aztán körbe körbe csinálnám, majd külöböző pózokba váltogatva szépen finoman nyomnám :P
A nyelvedet ne tedd be, mert kb semmit nem érezni egy nyelvtől, irritál. vagy kérdezd meg hogy szereti-e, én nem. Körbe körbe ne. Kérdezd meg a lányt hogy milyen irányban szereti... Mki másképp. Én oldalra és ujjal inkább. A többi az sima szex.
25N
Személy szerint nekem ez nem tetszene annyira, mivel a melleim full érzéketlenek, a nyalást meg én annyira nem szeretem.
De amúgysem velem próbálod ki, szóval a szerencséslány majd jelezni fogja, neki mi az ami jó, és mi ami kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!