Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok beöltözős, szerepjátéko...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok beöltözős, szerepjátékos szex kinek tetszene? Próbáltátok már? Pl szexi nővérke-beteg, szexi diáklány-tanár. Stb.

Figyelt kérdés
Írjatok hány évesek vagytok.

2016. ápr. 23. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
mi játszunk ilyet a párommal :) 22/l
2016. ápr. 23. 10:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene, volt már benne részem:) 21/l
2016. ápr. 23. 10:49
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem jó dolog l/25
2016. ápr. 23. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is szeretem. :)

23/N

2016. ápr. 23. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon jó kis játék, izgalmas, és változatos tud leni, már ha teljesen beleéljük magunkat.

Nálunk gyakran elő is fordul.

Diáklány tanárbácsi, rendőr rablány, főnök titkárnő, bejárónő háziúr. Ilyeneket játszunk. Már van amihez szereztem jelmezt is akkor még hatásosabb tud lenni :)

22

2016. ápr. 24. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszene, de még sose próbáltam. Nem tudom, hogyan vezethetném fel a témát...
2016. dec. 10. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, lemaradt: 34/n
2016. dec. 10. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!