Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnek lefekudni a sraccal?
Oltasokat nem kerek!
Szoval van egy fiuhaverom es en szeretnem vele elveszteni a szuzessegemet viszont nem szeretnek vele komoly kapcsolatot.
A problema az h o viszont kijelentette, hogy csak komoly kapcsolat kell neki, es tudom, hogy mar sokat csalodott e miatt, igy felek ezzel csak rontanam a helyzetet. Ennek ellenere (szanalmas tudom) ot kivankm, es azt akarom h o legyen az elso.
Tudom gusztustan vagyok, es meg en sem ertem miert akarom igy. Sose volt meg ilyesmire pelda nalam.
Mit tegyek?
Most veszem eszre, h heteroszexualitas helyett a homoszekszualitasba irtam, bocsi veletlen volt.
(Lany vagyok o fiu)
Erre nincs jó tanács vagy megoldás. Vagy hallgatsz, és megmarad a barátságotok, vagy kezdeményezel, és kockára teszed. :/
Egyébként meg pasiként mondom, hogy számomra kicsit hihetetlen is a kérdés ismerve milyen prűdek a lányok manapság, főleg a magyarok.
Ha komoly a kérdés, akkor meg igen, jól írtad, kicsit szánalom, de nem gusztustalan dolog. Egyszerűen csak kívánod, ami nem bűn, de neked kell mérlegelni, mit akarsz kockára tenni, és hogy megéri-e neked ez!
29/F
Koszonom az eddigieket!
Nem, nem kamu a kerdes (bar forditott esetbe en is azt hinnem)
S miért nem akarsz vele komolyabbat?
A szüzesség elvesztését meg különben is, nem csak úgy "hütty" kéne elvégezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!