Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 3. Randin lefekudni a sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3. Randin lefekudni a sráccal?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a 3. Randink. És lefekudtem vele, pedig nem tarveztem csak úgy alakult .

Vele is aludtam, reggel mikor elvaltunk mondta h jol érezte magát és nem bánja h így alakult .

Ti feküdtetek mar le vkivel ilyen korán? És milyen hosszú kapcsolat lett belőle ?

23L

28F

2012. jan. 20. 12:51
 1/10 PT-Daniel ***** válasza:

Mi 2. alkalommal feküdtünk le, es több, mint egy eve vagyunk együtt...

ö26/en27

2012. jan. 20. 12:57
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
korai volt.
2012. jan. 20. 12:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Azért annyira nem korán h van aki rögtön megdugatja magát. Na meg ha kivantatok egymast nincs abból semmi. A lényeg h jó volt ;)
2012. jan. 20. 12:59
 4/10 Darkkingdom ***** válasza:

MIvel én F vagyok nem bánnám h aa nő lefeküdni velem a 2. randin is... deee a nő szempontjából,meg alegbelül én is azt modnom hogy korai volt!akárhány évesek is vagytok,ez olyna nagyonkönnyű volt,nagyon könnyen odaadtad magad,nem vártad meg hogy egyre jobban kívánjon,hogy meglegyen akiváncsiság és az izgalom az élvezet a romantika...ti ezt 3 tali alatt kii is sütöttétek!

Ezzel nem azt modnom hogy nem lehet komoly kapcsolat belőle,de ha 1-2 hetet vársz azért másabb lett volna!

2012. jan. 20. 13:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem ezzel nem erkölcsileg van bajom, egyszerűen csak szeretem azt a részt az ismerkedésben (randizásban), amikor megvan a szexuális feszültség, de még nem fekszünk le egymással. Úgy, hogy tudjuk, előbb-utóbb úgyse bírjuk ki. Fantáziálni a másikról, játszani a kis célozgatós játékokat, ilyesmi, szerintem ez nagyon élvezetes. Aztán persze hetek vagy hónapok múlva levezetni az egész feszültséget egy hatalmas szeretkezéssel... :)
2012. jan. 20. 13:02
 6/10 Nazira ***** válasza:
Ezzel addig nincs probléma míg olyat nem kérdezel terhes lehetek e :D Amúgy ha úgy éreztétek és jó volt senki sem mondhatja, h nem kellett volna, főleg ha hosszú távra tervezitek. Ez nem befolyásolja a kapcsolat hosszúságát.
2012. jan. 20. 13:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Én nem mernék 3 randi után lefeküdni senkivel. Max akkor, ha régóta ismerek. Nekem három randi nem elég ahhoz, hogy megbízzak benne.

És azért vannak betegségek, amiktől a gumi sem véd meg.

2012. jan. 20. 13:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Felmerül benned ez a kérdés?Rib@nc...
2012. jan. 20. 13:08
 9/10 zseni001 ***** válasza:

Ha már ennyire megkérdezted, akkor el is bizonytalanodtál, hogy okés volt-e a dolog...

Szerintem is korai volt.

2012. jan. 20. 13:09
 10/10 anonim ***** válasza:
mi anno az első lefeküdtünk és utána 4 évig jártunk. de egyikőnk se gondolt komolyra, csak úgy alakult 21L
2012. jan. 20. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!