Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3. Randin lefekudni a sráccal?
Tegnap volt a 3. Randink. És lefekudtem vele, pedig nem tarveztem csak úgy alakult .
Vele is aludtam, reggel mikor elvaltunk mondta h jol érezte magát és nem bánja h így alakult .
Ti feküdtetek mar le vkivel ilyen korán? És milyen hosszú kapcsolat lett belőle ?
23L
28F
Mi 2. alkalommal feküdtünk le, es több, mint egy eve vagyunk együtt...
ö26/en27
MIvel én F vagyok nem bánnám h aa nő lefeküdni velem a 2. randin is... deee a nő szempontjából,meg alegbelül én is azt modnom hogy korai volt!akárhány évesek is vagytok,ez olyna nagyonkönnyű volt,nagyon könnyen odaadtad magad,nem vártad meg hogy egyre jobban kívánjon,hogy meglegyen akiváncsiság és az izgalom az élvezet a romantika...ti ezt 3 tali alatt kii is sütöttétek!
Ezzel nem azt modnom hogy nem lehet komoly kapcsolat belőle,de ha 1-2 hetet vársz azért másabb lett volna!
Hát nem tudom. Én nem mernék 3 randi után lefeküdni senkivel. Max akkor, ha régóta ismerek. Nekem három randi nem elég ahhoz, hogy megbízzak benne.
És azért vannak betegségek, amiktől a gumi sem véd meg.
Ha már ennyire megkérdezted, akkor el is bizonytalanodtál, hogy okés volt-e a dolog...
Szerintem is korai volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!