Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 7-8 cm-s pénisszel mihez kezdjek?
Ennyi a hossza, átmérője 2-3 cm maximum.
20/F
Azért ne hazudjátok már hogy fhú, ha jól nyal, meg ujjaz, akkor azzal kihúzhatja magát a dolog alól.
Komolyan, ez nagyobb kegyetlenség hazudni neki, mint hogy neeem, jó méret ez, ne aggódj.
Ez kb olyan, mintha a férfiaknak a bnője rendes szorítás nélkül verné ki. Ha egy lány azt akarja, hogy fiatal emberként élvezze az életet, és megdugja jó alaposan a párja, azt egy 7 centissel nem lehet. A dugás pedig nem ér fel az orállal. Az csak az előjáték, nem helyettesítheti. És az a nő is kva nagyot hazudik, aki ezt mondja, és megelégedne vele pl 30 éven á.
Szóval, legalább ekkora képmutatást ne hazudjatok neki, mert ezzel csak ártotok.
23N
Szerinted az jobb, ha eleve leírja magát a gyerek és garantáltan nem jön össze neki semmi - csak mert itten valakinek a lószerszám is kevés?
Ha szeretik egymást és oda jutnak, akkor meg tudják oldani.
Kézzel, szájjal, vibrátorból is széles a méretválaszték bármekkora nőnek.
A klimaxig? Sehogy.
Node hát mint mondtam: a feladat megoldható.
(Különben is ahogy a volt kollégám mondja: nincsen kis pénisz, csak ordas nagy, szétlőtt muff!)
#14 Ahhoz meg kell nősülnöd. Majd az asszony elveszi a kedved tőle.
Te el tudsz élvezni vele? Mert ha igen, akkor jó.
Nem tudom, hogy ez megnyugtat-e, de azért elmondom, hogy a 16x4cm-es szerszámom sem volt még elég egy nőnek sem, kivéve amelyiknek én voltam az első, de ők is tudni akarták, hogy milyen egy nagyobbal.
Ezt már leírtam másnak is, és több nő meg is erősítette, hogy ez így van:
A szükséges méret relatív.
Ez csak azon múlik, hogy előtte mekkora volt benne. Ha csak kisebbek, akkor tökéletes. De ha volt már benne nagyobb is, akkor mindig is a nagyobbra fog vágyni. Mindig a lehető legnagyobb kell nekik, amelyik még nem mindig fáj.
Ha tövig bent van, úgy hogy nem fáj neki, és "rátolsz" még, akkor figyeld a reakcióját. Ha nincs reakció, akkor kicsi neki, ha felnyög, és jól esik neki, akkor csak 1-3cmel kisebb az elvártnál, de ha ellök, hogy fáj, akkor tökéletes a hossza.
Az a nő aki még, nem találkozott jó naggyal, az keresni fogja.
De mivel szándékosan keresik a nagyokat, ezért 18-19cm hossz alatti férfiaknak csak a bizonytalanság marad. Őket szinte biztosan megcsalják majd idővel.
Bocs, ez van. De ez nem jelenti azt, hogy nincs olyan nő, aki képes beletörődni, hogy neki csak ekkora jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!