Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 7-8 cm-s pénisszel mihez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 7-8 cm-s pénisszel mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

Ennyi a hossza, átmérője 2-3 cm maximum.

20/F

2017. szept. 2. 19:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Akcióban? F
2017. szept. 2. 19:28
 2/19 anonim ***** válasza:
18%
Láányok mivan ?? xd
2017. szept. 2. 20:06
 3/19 anonim ***** válasza:
54%

Sccccchhhhhhh.

Átlagba én vagyok az oldal "férfilélekmegmentője" ilyne téren, mert szerintem a 11 centis pénisz se kicsi.

De...a 7-8, az már mikropénisz.

Én biztos hogy nem tudnék veled járni, vagy ahhoz nagyon nagyon szeretni kell téged már.

Ez tényleg nem a "túl kicsi" kategória, ez a "használhatatlan"

Szívből sajnálom :/

2017. szept. 2. 20:11
 4/19 anonim ***** válasza:
33%
Vágd le és főzd be egy jó lecsóba. Másra nem jó sajnos. Bocsi. :)
2017. szept. 2. 20:11
 5/19 anonim ***** válasza:
25%
Ha az akciós mérete ennyi akkor nem sokra mész vele. Bár, hogy megnyugtassalak nekem csak 12_3,5cm ami szintén bőven a kicsi kategória semmire sem jó. Sok kudarcon és gonosz nőn vagyok már túl, ami megtanított arra, hogy ne foglalkozzak azzal,h éreznek e ebből valamit, hisz a válasz úgyis semmi - foglalkozz a saját magaddal. Komoly kapcsolatod nem lesz neked sem, ezt fogadd el, vagy ha lesz is akkor mindig ott lesz a fejedben, na vajon mikor fog félrekúrni...
2017. szept. 2. 20:14
 6/19 anonim ***** válasza:
72%

4-es vagyok

6-os: Nagyon szomorú, és inkább azt a nőt sajnálom már, aki a majd 13 centist se érzi o.O

Páromnak talán 11 centi, és néha úgy kell kérni rá, hogy ne dugja be annyira, mert már nem jó érzés a méhszájamnál...

2017. szept. 2. 20:15
 7/19 anonim ***** válasza:
Életen át tartó pénisz növelő gyakorlatok,nem lesz baja.Ennek az a feltétele hogy csinálod.
2017. szept. 2. 20:16
 8/19 anonim ***** válasza:
57%

Anno, Zelk Zoltán (igen, a költő) és Lőwy Árpád (ő is, csak khmm... más témában, mint ZZ) nagy spanok voltak és gyakran leveleztek egymással. Ezt - költők lévén - rímben tették.

No, egyszer Zelk arról panaszkodott, hogy nem megy neki a szex úgy, mint rég. Lőwy pedig így válaszolt neki:

"Ne búsuljon

Zelk úr!

Míg nyelve van:

Holtáig tán

Elkúr!"

2017. szept. 2. 20:30
 9/19 anonim ***** válasza:
40%
ma 20:15 Hát szerencséje van a párodnak veled.. A nők többsége ekkorától nem érezne semmit sem, ami nekem van. Pedig testalkattól függetlenül voltak barátnőim, szóval még abban sem bízhatok, hogy van egy fix alkat aminél talán jó lesz.
2017. szept. 2. 20:31
 10/19 anonim ***** válasza:
11%
Könyvjelzőnek jó xD Am nem igaz, csak ugrattalak. Ugyanúgy halálra baszhatod a csajt vele, meg könnyen lekap téged tövig.
2017. szept. 2. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!