Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Szerintetek gáz, ha ilyen a puncim?
Nem is tudom hogy magyarázzam. Néhány napja jöttem rá, hogy az én puncim egyáltalán nem a mindenki általt imádott babapunci, nekem "kiáll" valami ott középen. (Nem tudom, hogy kisajak/nagyajak/csikló, kövezzetek meg).
Nem salátás, mert csak egy valami áll ki. Egy fórumon "ha kilóg a macska nyelve" címszó alatt találtam hasonló puncikat, de egy sem ugyanolyan, mint az enyém. Most lehet jönni olyan közhelyekkel, hogy "a srác nem a puncidba fog beleszeretni", de ha tudnátok előre, hogy nem babapunci, az hátrány nálatok? Kevésbé izgató?
Természetesen senkinek nem küldök képet a puncimról.
18/L
Nagy kár..
Nem gáz.:D
Márpedig kép nélkül mire számítasz?:)
Ennyi alapján max közhelyeket es általánosságokat lehet mondani.
Ezt így prostituáltul nehéz elképzelni...
Bár én fel se fogom, mi gáz lehet egy vaginában? Aki csak dugni akar annak úgy is csak luk-luk, aki meg szeret annak pedig a punusod lesz a legszebb, legyen annak akármilyen "defektje".
Amíg van orgazmusod, és bele megy a fas.z rendesen, addig én nem aggódnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!