Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prűd, vagy majd "belejön" a szűz barátom? Hogyan
csalogassam elő belőle a férfit?
Figyelt kérdés
sziasztok,3 hete összejöttem egy nálam 1 évvel idősebb,szűz sráccal. Még csak a pettingnél tartunk,de nem tudom,hogy jó vége lesz-e ennek. Alapból az élet minden területén visszahúzódó,csendes,félénk srácról van szó. Az nem zavar,hogy tapasztalatlan, tudtam az elejétől,hogy mit vállaltam,hogy pár hónapig én leszek az ágyban a domináns. Viszont azt vettem észre, hogy ő sokkal konzervatívabb, mint én, így kipróbálatlanul sok dolog nem tetszik neki, amit én imádok (pl fenékbe, különböző helyeken az ágyon kívül, fenekelés, arcra stb.) Vajon ha lefekszünk akkor utána ő is rájön, hogy ezek nem annyira extrém dolgok,mint elsőre tűnik? A másik meg hogy érjem el, hogy majd idővel ő legyen a domináns, és ne legyen ilyen kis "mulya"?
3 hét alatt mit vártál? Hogy megváltja a világot? Szinte még nem is ismeri az ember a másikat ennyi idő alatt.... Te tipikusan az a lány lehetsz, aki már randin szopik.:)
2017. szept. 1. 09:17
12/17 anonim válasza:
Szerintem ez provokatív kérdés akar lenni.
2017. szept. 1. 14:44
13/17 A kérdező kommentje:
na okééé,ezen most kicsit felhúztatok.
11-es: SENKI nem várta, hogy 3 hét alatt váltsa meg a világot, írtam is, hogy tudom, hogy ez mivel jár, pusztán arra voltam kíváncsi, hogyha most ennyire megveti ezeket a dolgokat,akkor később is így lesz-e vele. Nem tudom, hogy miért jött le neked az, hogy már az első randin szopok.
utolsó: ebben a kérdésben mi a provokatív? ha azt kérdeztem volna, hogy szerintetek dobjam a csávóm amiért szűz? elhiszem,hogy provokatív lett volna,de ez nem az a kérdés.
2017. szept. 1. 17:48
14/17 anonim válasza:
"pusztán arra voltam kíváncsi, hogyha most ennyire megveti ezeket a dolgokat,akkor később is így lesz-e vele."
Ezt a Földön élő kb. 8,5 milliárd emberből egyedül a barátod tudja megválaszolni, talán még ő sem, csak idővel fog rájönni. Így a kérdésed már értelmetlen.
"Nem tudom, hogy miért jött le neked az, hogy már az első randin szopok. "
Onnan,hogy én 3 hét alatt a barátnőmet kb. haza se vittem, te meg már nyalatod vele magad, meg arról beszélsz neki,hogy dugjon s.ggbe, meg hogy menjetek majd nyilvános helyre szexelni.
Játszod a nagylányt, pedig most jöttél ki a tini korból.
2017. szept. 1. 17:55
15/17 anonim válasza:
Szerintem ez nem szüzesség kérdése. Attól hogy szűz meg kívánhatná és izgathatná őt is az amiket leírtál. De úgy néz ki hogy neki alapból nem jönnek be azok, és nem izgató számára.
2017. szept. 1. 23:10
16/17 anonim válasza:
Hali Kérdező! Én is szűz vagyok és akármennyire is jártas a csaj az ágyban, akkor sem mennék bele az análba, mert az nekem nem fekszik. Mondjuk a helyváltás nekem nagyon is bejönne. Na mind1, mindenkinek van szokása, hogy mit szeret, ezt el kell fogadnod, vagy dobod a csáveszt. Amit csinál a srác azt élvezi és hidd el, kib*szott jártas és jó lesz benne.
2017. szept. 2. 21:12
17/17 anonim válasza:
Tizennégyes miért kellett a Föld lakosságát egy milliárddal túllicitálni?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!