Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti kostoltátok már a saját spermátokat?
Figyelt kérdés
2017. aug. 31. 15:06
11/20 anonim válasza:
Én megkóstoltam mert kiváncsi voltam mit kell barátnőmnek "kiállnia" :D
12/20 anonim válasza:
én szoktam. jo izű de vigyázok is az ízére ugy étkezem stb
neten van róla sok cikk
csajok élvezik nagyon
13/20 anonim válasza:
Persze.
Mindenki kóstolgatja ezét-azát: gyerekek a fikájukat, felnőttek a spermát, anyatejet... ami épp jön.
Ha nem kiváncsiságból, akkor borzongásiból.
16/20 anonim válasza:
En a kezemre elvezek masztikor onnan nyalom le mindig. Nem undorodom magamtol. Es a szopas is akkor jo nekem ha lenyelik.
18/20 anonim válasza:
Igen, akkor szoktam a sajátomat ha mástól éppen nem tudok kapni. De más farkából a legjobb. ;)
19/20 anonim válasza:
Remélem aki itt azt írja hogy nem vagy rossz íze van, az nem várja el a csajától se hogy lenyelje. Egyébként én is csak akartam kóstolni, de általában mire végzek a masztival addigra elmegy tőle a kedvem. Az előváladék az viszont fincsi sós, azt rendszeresen elnyalogatom.
20/20 anonim válasza:
Amig hajlott a derekam igen de mar sajnos nem tudom bekapni pedig kivanom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!