Fiúk ti kóstoltátok más a saját spermátokat? És ha igen milyen volt?
Figyelt kérdés
2017. márc. 27. 22:33
1/9 A kérdező kommentje:
Bocs javítom: ti már,és nem más spermáját ;)
2017. márc. 27. 22:35
2/9 anonim válasza:
mindjárt elhányom magam, undorító...
3/9 anonim válasza:
Nem, és nem vinne rá a lélek, hogy ezt megtegyem.
4/9 anonim válasza:
direktben nem de hogy cumiztatás után van hogy csókolózik az ember szex közben úgy már igen de ott már mindenféle íz fellelhető, no meg napközben hol jár és mit vesz a szájába az asszonyka azt senki sem tudja így már az is lehet hogy más spermáját is
5/9 anonim válasza:
Nekem olyan 13 éves korom körül volt, hogy nagymamámnál aludtam a belső szobában, nagyon kanos voltam és kivertem az ágyban a testemre és mivel nem volt semmi kéznél jobb híján megettem. Tudom, elég undorító, de ez van :D
6/9 anonim válasza:
Na már csak ez hiányzott, hogy a sok homo lepontozzon, jó azt elismerem, hogy írhattam volna szebben, csak érzékeltetni akartam, hogy egy férfitól milyen távol áll ez. Aki meg lepontozott az verje ki azt eszegesse szépen.
7/9 anonim válasza:
Ez nem feltétlenül nemi identitástól függ...
8/9 anonim válasza:
Csak a nyelvem hegyét toltam a kezemre fröccsent spermámba,fura volt se nem rosz,se nem jó az íze.
9/9 anonim válasza:
Remélem aki itt azt írja hogy nem vagy rossz íze van, az nem várja el a csajától se hogy lenyelje. Egyébként én is csak akartam kóstolni, de általában mire végzek a masztival addigra elmegy tőle a kedvem. Az előváladék az viszont fincsi sós, azt rendszeresen elnyalogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!