Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit bu. Is kérdés de érdekelne fiuk ti kostóltátok már a saját g. eket?
Jöhet a kép.
Amúgy nem kóstoltam még a sajátom és másét sem.
persze hogy kóstoltam a sajátomat! egyszerűen amikor kivertem megkóstoltam!
ja es azt a dögös képet azért elküldheted!
köszi előre is!
Szinte mindenki megkóstolja ...
Ja! Catch the Soul ritkán ad jó válaszolat, de most neki volt igaza :-P ... Nálad nem működött ez az IQ dolog :-D
A lényeg kedves kérdező, csak hogy segítsek, mert látom nem akar leesni amire itt a fentebb kommentelő szarkasztikus úriember utalt...
Nem, nem leszel attól köc$ög, és nem nem fog senki buzának gondolni, és nem nem gáz, ha megkostolod a sajat ondódat!
Nyugodjál le, és hagyd békében az asszonyt, ha nem akarja lenyelni úgysem fogja, és meg sem fogod győzni róla, hogy az neki jó, vagy semleges. Ez nem ízlelés beni gát benne, hanem mentális, fejben így gondol rá, hogy nem akarja, neki nem guszta, és kész, ne is kattogj ezen, inkabb örülj neki, hogy van egy jó feleséged!
Ha úgy döntenél, hogy falatozol egyet, akkor pedig jó étvágyat kívánok hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!