Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kicsit bu. Is kérdés de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit bu. Is kérdés de érdekelne fiuk ti kostóltátok már a saját g. eket?

Figyelt kérdés
Mielőtt azt írnátok kis nyominger stb.... van feleégem kúr.a dögös képis van ha kelll... Mindíg mondom neki nyelje le de ő nem nagyon akarja ,gondoltam mi lehet olyan rossz????Van olyan hetero férfi aki már nyelte le és hogyan a párja kedvéért ...
2017. júl. 6. 22:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Jöhet a kép.

Amúgy nem kóstoltam még a sajátom és másét sem.

2017. júl. 6. 22:57
 2/11 anonim ***** válasza:

persze hogy kóstoltam a sajátomat! egyszerűen amikor kivertem megkóstoltam!

ja es azt a dögös képet azért elküldheted!

köszi előre is!

2017. júl. 6. 22:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Volt hogy leszoptak, es utana meg maradt a lany szajaba es csokoloztam vele, valahol meg izgato is, amugy semmi rossz ize nincs, szinte semmilyen ize sincs, majdnem semleges, sosem volt ezzel gondom, legtöbb lany szerette, aki meg alapbol nem akarta a szajaba az nem oda kapta, ebböl sem csinaltam ügyet.... :)
2017. júl. 6. 22:59
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Igen. Kérlek, jól figyelj most rám, mert fontosat kérdezek: Ha egy lány megkóstolja a saját puncinedvét, akkor ő meg leszbikus lesz? :D Ember...még csak csütörtök este van!
2017. júl. 6. 23:03
 5/11 A kérdező kommentje:
???
2017. júl. 6. 23:11
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
Nem vártam mást pár kérdőjelnél.
2017. júl. 6. 23:11
 7/11 A kérdező kommentje:
az iq az odabassz nálad :-)
2017. júl. 6. 23:18
 8/11 anonim ***** válasza:
87%

Szinte mindenki megkóstolja ...

Ja! Catch the Soul ritkán ad jó válaszolat, de most neki volt igaza :-P ... Nálad nem működött ez az IQ dolog :-D

2017. júl. 6. 23:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg kedves kérdező, csak hogy segítsek, mert látom nem akar leesni amire itt a fentebb kommentelő szarkasztikus úriember utalt...

Nem, nem leszel attól köc$ög, és nem nem fog senki buzának gondolni, és nem nem gáz, ha megkostolod a sajat ondódat!

Nyugodjál le, és hagyd békében az asszonyt, ha nem akarja lenyelni úgysem fogja, és meg sem fogod győzni róla, hogy az neki jó, vagy semleges. Ez nem ízlelés beni gát benne, hanem mentális, fejben így gondol rá, hogy nem akarja, neki nem guszta, és kész, ne is kattogj ezen, inkabb örülj neki, hogy van egy jó feleséged!

Ha úgy döntenél, hogy falatozol egyet, akkor pedig jó étvágyat kívánok hozzá! :)

2017. júl. 6. 23:51
 10/11 anonim ***** válasza:
33%
Ritkán az anyád 3,14csáját. :D
2017. júl. 7. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!