Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszélnek a pasik egymás között a milfekről?
#7 "Egy érettebb férfi már nem kor alapján ítél meg egy nőt,lányt mert elérte azt a szintet (talán), hogy rájöjjön a kor csak egy szám. "
Dat logic :D azzal jössz, hogy milyen csúnya dolog kor alapján megítélni az embereket, majd te ítéled meg kor alapján az embereket, ti. hogy "az érettebb férfi". :D
Én kor alapján ítélek. Nem tagadom. Elég csak szétnézni.
Sok huszonéves pasas adná a komoly férfit pedig sehol sincs. Pinavadászok. Tisztelet a kevés kivételnek.
Az érettebb férfiaknál nem ezt tapasztalom.
Nagyrészük tojik a korra. Nem dícséri a "Milfeket", nem isteníti a fiatalokat mert tudják, nincs értelme összehasonlítani őket.
Egy tizennyolc evest is (lasd tegnapi buli) ugyanugy levarrok mint egy milfet (harom hete). Nem istenitem egyik kategoriat se. En a szep noket szeretem.
40f
40 évesen bulizol?! Úristen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!