Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nem lehet gyereke annak bűn a szex házasságban is? Az egyház szerint. Mivel azt mar olvastam hogy a lombikbebi program bűn és a szex gyereknemzesre van
Figyelt kérdés
2017. aug. 28. 09:54
11/22 anonim válasza:
ha ennyire mélyen vallásos vagy, akkor szexelsz megállás nélkül, mert bízol a megváltásban, hogy mégis össze jön a baba, ha az Úr is úgy akarja.
12/22 anonim válasza:
A szexet iIsten nem csak a gyereknemzésre adta. Hanem hogy igy is tudd szeretni a házastársad
13/22 anonim válasza:
A lombikbébi program se bűn.
Egyébként meg nem bűn akkor se ha nem lesz belőle baba.
Mert az egyház szerint az Asszonynak Kötelessége hàzaséletet élnie ,hálnia a Férjurával. Attol függetlenül hogy lesz e belőle baba vagy sem.
14/22 anonim válasza:
Olvastad az Énekek Énekét a Bibliában? Nem úgy tűnik, hogy bűn lenne a benne leírtak szerint.
15/22 A kérdező kommentje:
Akkor jó. De ez nagyon bánt hogy emiatt ne mehetünk lombikra. Vajon az inszeminácio is bűn? Mert abból már voltunk páron de akkor meg nem olvastam a cikket.
2017. aug. 28. 17:52
16/22 anonim válasza:
Menjetek lombikra! Isten megsegít!
17/22 anonim válasza:
Kérdező már miért ne mehetnétek lombikra ez akkora fszság mint a ház..valakinek csak így lehet gyermeke.
Most akik csak lombikkal tudtak szülővé válni akkor azok ássák el magukat vagy mi?
18/22 A kérdező kommentje:
Nem hallottatok mit mondott a püspök? Hogy bűn! Én nem tudtam hogy bűn nem gondoltam volna, a sajtóban is benne van felkapták ezt a prédikáciot.
2017. aug. 28. 20:09
19/22 anonim válasza:
Ez Veres véleménye. Megoszlik az egyház a kérdésben.
20/22 anonim válasza:
Az egyház szexhez való viszonya az bűn mert tönkre teszi az emberek gondolkodását, de a szex az nem bűn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!